beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Huissen, Arnhem, Duiven, Rheden, Zandvoort, Zevenaar, Gendt, Bemmel, Elst, Angerlo.

ERVAAR ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond steken en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, aanpasbare stands, etage stands of bijzondere stands, ons team van deskundige professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Sta ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder beursstand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een beursstand die indruk maakt of een maar originele beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we ieder beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het oogstrelende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons professionele team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de realisatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze specialisten denken enthousiast graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand ontworpen die naadloos past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met uitmuntende materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat uw absolute blikvanger uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de meest recente en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons bedrijf

Steunend op een robuuste basis van ervaring, zijn we al actief in de wereld van standbouw en beursontwerp. In die tijd hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en gezellige exposities tot omvangrijke beurzen. Met iedere jaargang dat voorbij gaat, onze en ons begrijpen van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn verheugd op de jaren van geslaagde projecten die we hebben , die ieder zijn in hun uitvoering en invloed. ons en de nuttige ervaring die we hebben , zijn we gekwalificeerd om de verlangens en doelstellingen van onze gewaardeerde cliënten om te zetten in zichtbare en tentoonstellingsontwerpen. We verwachten nog van samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op uw vereisten en wensen. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een aangepaste stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om uw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en vernieuwing combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je bedrijf en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we verheugd op ons ervaren team. Een team gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van talentvolle ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer gezellig team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, samen als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een open en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We zijn ervan overtuigd dat elke expositieruimte begint met een grondig begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zorgeloze ervaring van ontwerp tot installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onwankelbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op grootschalige beurzen.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Westervoort

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offerte in Westervoort

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

Deze kosten zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel omvangrijke als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt kopen hebben wij altijd een betaalbare oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, ontwerp van uw beursstand en inrichting en zaken als vervoer, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Publiciteit en Standontwerp.
Evenementen zijn een cruciaal deel van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe potentiële business te genereren en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken elke beurs met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, zeer uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de beursstand als onze uitgebreide dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Vervoer
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Standbouw Bedrijf in Westervoort in Westervoort

✅ Vraag direct uw standbouw Offerte in Westervoort aan ✅ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Westervoort

✅ Vraag direct uw standbouw Offerte in Westervoort aan ✅ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top