beurswand-logo

Standbouw bedrijf Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Doesburg, Didam, Dieren, Rheden, Zevenaar, Duiven, Brummen, Westervoort, Doetinchem, Eerbeek.

ERVAAR ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar complete stands, flexibele stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Laat ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat elke expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime expositiestand die indruk maakt of een bescheiden maar innovatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, efficiënt ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze professionals graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand zorgvuldig ontworpen die perfect past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met uitmuntende materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte aandachtstrekker uitspringt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden diverse unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Steunend op een solide basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van expositiebouw en beursontwerp. In die tijd hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en persoonlijke exposities tot wereldwijde beurzen. Met elk jaar dat verstrijkt, onze deskundigheid en ons van de veranderlijke aard van beurzen. We zijn op de productieve jaren van projecten die we hebben afgerond, die elk van hen uniek zijn in hun verwezenlijking en impact. ons en de waardevolle ervaring die we hebben , zijn we in staat om de verlangens en doelen van onze om te zetten in concrete en . We verwachten nog vele toekomstige jaren van samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw toegewijde partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op uw behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een gepersonaliseerde stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of felle verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De langdurige ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je onderneming en producten op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we heel erg verheugd op ons ervaren staf. Een groep gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun constante commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van briljante creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de top kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst gezellig team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een partner waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een helder en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We geloven dat elke briljante stand begint met een uitgebreid begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw brand te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in beursstand design in het spel, en werken we close met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, zonder zorgen ervaring van design tot installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op grootschalige beurzen.

Angerlo Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Huur Of Koop Beurswand Offerte in Angerlo aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw bedrijf Offertes in Angerlo

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze kosten zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel grote als verfijnde organisaties. Met ons systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt kopen hebben wij een oplossing voor uw wensen en desires"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben uiteraard uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties deel wilt nemen zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist . Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, beeldschermen, planken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, ontwerp van uw beursstand en uitrusting en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Promotie en Standontwerp.
Evenementen zijn een belangrijk deel van het commerciële landschap en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe potentiële business te genereren en je connecties te verbeteren. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een belangrijk branche-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke beurs met hetzelfde enthousiasme en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, bijzonder professionele uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de beursstand als onze betrouwbare dienstverlening behaalt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Transport Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Angerlo Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Huur Of Koop Beurswand Offerte in Angerlo aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen in Angerlo

Standbouw expert in Angerlo ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een beursstand in Angerlo per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Angerlo Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Huur Of Koop Beurswand Offerte in Angerlo aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

Standbouw expert in Angerlo ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een beursstand in Angerlo per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als partner.

Scroll to Top