beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Didam, Duiven, Millingen aan de Rijn, Angerlo, Westervoort, Zeeland, Rheden, Gendt, Doesburg, Huissen.

ERVAAR ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, flexibele stands, verhoogde etage stands of speciale stands, ons team van professionele professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Sta ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere beursstand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar originele beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het superieure resultaat. Ons team van ontwerpers tracht ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van opwindend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze deskundigen denken actief graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand die ideaal past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met topkwaliteit materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw unieke blikvanger opvalt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een basis van jarenlange ervaring, zijn we al actief in de wereld van beursbouw en standontwerp. In die periode hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van en gezellige exposities tot wereldwijde beurzen. Met dat , groeit onze kennis en ons inzicht van de dynamische aard van tentoonstellingen. We zijn op de jaren van geslaagde projecten die we hebben voltooid, die ieder zijn in hun uitvoering en impact. ons en de waardevolle ervaring die we hebben , zijn we om de wensen en doelen van onze opdrachtgevers om te transformeren in tastbare en efficiënte tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog veel meer jaren van vruchtbare samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is uw betrokken partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel de overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op uw noden en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en eenvoud, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een uitstekende expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze langdurige ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je firma en waren op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we heel erg blij op ons ervaren staf. Een groep gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van designers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een open en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We zijn ervan overtuigd dat elke effectieve expositieruimte begint met een uitgebreid begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in standontwerp in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standbouw, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onfeilbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op grootschalige beurzen.

Ontvang dezelfde dag een Offerte in Zevenaar voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Offertes in Zevenaar

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

Deze indicaties zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als verfijnde organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt gebruiken hebben wij een voordelige oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, legplanken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lampen en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, ontwerp van uw beursstand en uitrusting en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Publiciteit en Standontwerp.
Beurzen zijn een cruciaal aspect van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, nieuwe veelbelovende business te genereren en je omvangrijke netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een belangrijk branche-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, zeer kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze uitgebreide dienstverlening verwerft u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND ELKE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Ontvang dezelfde dag een Offerte in Zevenaar voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Zevenaar

✅ Vraag online uw beursdesign Offerte in Zevenaar aan ✅ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ontvang dezelfde dag een Offerte in Zevenaar voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

✅ Vraag online uw beursdesign Offerte in Zevenaar aan ✅ 100% Zonder Verplichting en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren partner.

Scroll to Top