beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Lent, Zandvoort, Elst, Gendt, Huissen, Nijmegen, Berg en Dal, Meerwijk, Beuningen, Westervoort.

ONTDEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond brengen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar complete stands, modulaire stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Sta ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar innovatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers streeft ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van opwindend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze professionals denken zorgvuldig graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand doordacht ontworpen die ideaal past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met eersteklas materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat jouw ware aandachtstrekker opmerkelijk is tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de laatste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische beursstands op maat huren. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons

Bouwend op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al actief in de boeiende wereld van en expositieontwerp. In die tijd hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en gezellige exposities tot internationale beurzen. Met elk jaar dat wegglipt, vergroot onze expertise en ons van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn verheugd op de vruchtbare jaren van geslaagde projecten die we hebben gerealiseerd, die elk van hen uniek zijn in hun verwezenlijking en invloed. Dankzij ons en de ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de wensen en objectieven van onze belangrijke klanten om te veranderen in en effectieve beursontwerpen. We verwachten nog veel meer jaren van geslaagde samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw betrokken partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op jouw noden en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een op maat gemaakte en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een effectieve stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we bijzonder trots op ons deskundig personeel. Een bende enthousiaste professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onverzettelijke toewijding aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, samen als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er om een en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We geloven dat elke effectieve expositieruimte begint met een diep begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw brand te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in stand design in het spel, en werken we close met jou om een stand te creëren die jouw handelsmerk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onfeilbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op grootschalige beurzen.

Op zoek naar Standbouw Bemmel? Ontvang dezelfde dag een Offerte in Bemmel voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Offertes in Bemmel

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

De genoemde indicaties geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij steeds een voordelige oplossing voor uw en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen gaat deelnemen zijn wij de juiste ervaren standbouw expert . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, televisies, planken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, stand design en configuratie en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Promotie en Standontwerp.
Beurzen zijn een belangrijk component van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, nieuwe potentiële business te genereren en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je nu deelneemt aan grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je je inzet voor kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring doeltreffend en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken elke beurs met hetzelfde enthousiasme en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, gerenommeerde uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze efficiënte dienstverlening behaalt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage
=> Professionele Vervoer Dienstverlening
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Op zoek naar Standbouw Bemmel? Ontvang dezelfde dag een Offerte in Bemmel voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend in Bemmel

✅ Vraag eenvoudig uw beursstand Offerte in Bemmel aan ✅ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Op zoek naar Standbouw Bemmel? Ontvang dezelfde dag een Offerte in Bemmel voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

✅ Vraag eenvoudig uw beursstand Offerte in Bemmel aan ✅ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top