beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Bemmel, Lent, Huissen, Beuningen, Heelsum, Renkum, Arnhem, Zandvoort, Nijmegen, Westervoort.

ERVAAR ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, aanpasbare stands, verhoogde etage stands of exclusieve stands, ons team van deskundige professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke expositiestand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een kleine maar creatieve expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het superieure resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers tracht ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de realisatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestructureerd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze raadgevers graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand doordacht ontworpen die perfect past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met eersteklas materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat je echte aandachtstrekker uitspringt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden diverse unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Gebaseerd op een solide basis van jarenlange ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van en . In die tijd hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en exposities tot grote beurzen. Met elk jaar dat , neemt toe onze expertise en ons begrip van de dynamische aard van tentoonstellingen. We zijn op de jaren van mooie projecten die we hebben , die speciaal zijn in hun en impact. ons en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we in staat om de verlangens en doelstellingen van onze belangrijke opdrachtgevers om te transformeren in en standontwerpen. We kijken uit naar nog veel meer jaren van geslaagde samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je loyale partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op je behoeften en verlangens. Of jij nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we bijzonder verheugd op ons deskundig staf. Een groep energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst warm team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een collega waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een helder en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We gaan ervan uit dat elke briljante stand begint met een uitgebreid begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in stand design in het spel, en werken we intensief met jou om een stand te creëren die jouw handelsmerk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, zonder zorgen ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op imponerende beurzen.

Direct uw Standbouw Prijsopgave in Elst aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offertes in Elst

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw wensen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De genoemde indicaties geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel grote als compacte organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt kopen hebben wij continu een oplossing voor uw wensen en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale gaat deelnemen zijn wij de juiste ervaren standbouwer . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, rekken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, verlichting en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beursstand, stand ontwerp en configuratie en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Adverteren en Standontwerp.
Evenementen zijn een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benaderen ieder evenement met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, zeer kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze efficiënte dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Direct uw Standbouw Prijsopgave in Elst aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen in Elst

Een Elst Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor standconstructie per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Direct uw Standbouw Prijsopgave in Elst aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

Een Elst Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor standconstructie per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als partner.

Scroll to Top