beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Hattem, Voorst, Zwolle, Hoorn, Bovenveen, Heerde, Oude Wetering, Elburg, Wijhe, IJsselmuiden.

ERVAAR ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond plaatsen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, veranderlijke stands, verhoogde etage stands of unieke stands, ons team van professionele professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons team van ontwerpers tracht ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestructureerd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze raadgevers denken zorgvuldig graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand zorgvuldig ontworpen die perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met hoogwaardige materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je echte {} opvalt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden verschillende unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een solide basis van jarenlange ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van expositiebouw en standontwerp. In deze periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en exposities tot omvangrijke beurzen. Met iedere jaargang dat , vergroot onze en ons van de voortdurend veranderende aard van evenementen. We zijn verheugd op de jaren van geslaagde projecten die we hebben gerealiseerd, die ieder zijn in hun realisatie en effect. Met dank aan ons en de ervaring die we hebben vergaderd, zijn we in staat om de voorkeuren en objectieven van onze gewaardeerde opdrachtgevers om te veranderen in tastbare en effectieve . We anticiperen op nog veel meer jaren van samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op je noden en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een gepersonaliseerde en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een effectieve beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verhoogt of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je firma en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we bijzonder blij op ons bekwaam personeel. Een groep passievolle professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onvermoeibare inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet de beste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer hartelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een inzichtelijk en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We gaan ervan uit dat elke briljante beursstand begint met een grondig begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een stand te creëren die jouw merk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van ontwerp tot installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze onwankelbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op beurzen.

Standbouw Bedrijf Offertes in Wezep ★ Event in Wezep? ★ Binnen een dag uw Prijsopgave ontvangen

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offerte in Wezep

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw eisen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze indicaties geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als compacte organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen deel wilt nemen zijn wij de juiste ervaren . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, rekken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beursstand, stand design en inrichting en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Marketing en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een cruciaal aspect van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, extreem professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de beursstand als onze dienstverlening bereikt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Transport
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Bedrijf Offertes in Wezep ★ Event in Wezep? ★ Binnen een dag uw Prijsopgave ontvangen in Wezep

Op zoek naar een Standbouwer voor Wezep? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Wezep in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Bedrijf Offertes in Wezep ★ Event in Wezep? ★ Binnen een dag uw Prijsopgave ontvangen

Op zoek naar een Standbouwer voor Wezep? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Wezep in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als partner.

Scroll to Top