beurswand-logo

Beursstand Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Zwolle, Hattem, Oude Wetering, Wezep, Holten, Hasselt, IJsselmuiden, Emmen, Genemuiden, Hoorn.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar complete stands, flexibele stands, dubbele niveau etage stands of bijzondere stands, ons team van deskundige professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Sta ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder beursstand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een maar beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we ieder beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers tracht ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze professionals graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand zorgvuldig ontworpen die perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid extreem hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle beursstands met uitmuntende materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw ware blikvanger opvalt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de meest recente en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Steunend op een solide basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van standbouw en expositieontwerp. In deze periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot omvangrijke beurzen. Met dat , groeit onze kennis en ons begrip van de dynamische aard van tentoonstellingen. We zijn trots op de vruchtbare jaren van prachtige projecten die we hebben gerealiseerd, die ieder uniek zijn in hun uitvoering en impact. ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we gedurende de jaren hebben , zijn we bekwaam om de voorkeuren en van onze belangrijke om te transformeren in zichtbare en doeltreffende standontwerpen. We kijken uit naar nog vele toekomstige jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op jouw vereisten en wensen. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een succesvolle beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je onderneming en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we trots op ons deskundig team. Een bende passievolle professionals die hun passie voor expositiebouw en hun constante toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één passievol team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een inzichtelijk en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We dat elke stand begint met een begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw handelsmerk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, zorgeloze ervaring van concept tot installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op spectaculaire beurzen.

Standbouw Bedrijf Prijsopgave in Voorst ★ Event voor Voorst? ★ In maximaal 24 uur uw Aanbieding ontvangen

Prijsopgave Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Beursstand Prijsindicaties in Voorst

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De genoemde kosten geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt gebruiken hebben wij altijd een voordelige oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker zeer uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale gaat deelnemen zijn wij de juiste ervaren voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, legplanken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, tentoonstellingsstand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Adverteren en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een cruciaal component van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe potentiële business te genereren en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring doeltreffend en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, zeer kwalitatieve uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze dienstverlening u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Transport Service
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Bedrijf Prijsopgave in Voorst ★ Event voor Voorst? ★ In maximaal 24 uur uw Aanbieding ontvangen in Voorst

Standbouw expert in Voorst ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een standontwerp in Voorst in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Bedrijf Prijsopgave in Voorst ★ Event voor Voorst? ★ In maximaal 24 uur uw Aanbieding ontvangen

Standbouw expert in Voorst ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een standontwerp in Voorst in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top