beurswand-logo

Standbouw Prijsindicatie

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Hasselt, Holten, Genemuiden, Voorst, IJsselmuiden, Zwolle, Kampen, Hattem, Wezep, Baarlo.

ERVAAR ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond plaatsen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, modulaire stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Laat ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een compacte maar creatieve expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we iedere expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de realisatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze deskundigen denken zorgvuldig graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand zorgvuldig ontworpen die naadloos past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle beursstands met eersteklas materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte blikvanger opvalt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons bedrijf

Bouwend op een basis van ervaring, zijn we al langdurig actief in de interessante wereld van en . In die tijd hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en intieme exposities tot beurzen. Met dat verstrijkt, vergroot onze kennis en ons begrip van de veranderlijke aard van beurzen. We zijn op de vruchtbare jaren van prachtige projecten die we hebben , die ieder uniek zijn in hun en . ons en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben , zijn we in staat om de verlangens en doelstellingen van onze belangrijke klanten om te transformeren in zichtbare en effectieve standontwerpen. We nog vele jaren van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel internationale standbouw. Onze service in standbouw is compleet gericht op uw noden en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een aangepaste en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je onderneming en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we heel erg verheugd op ons bekwaam personeel. Een bende energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onvermoeibare toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een collega waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een transparant en ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We denken dat elke effectieve stand begint met een grondig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in beursstand design in het spel, en werken we intensief met jou om een expositieruimte te creëren die je brand op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We beloven een naadloze, zonder zorgen ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op beurzen.

Standbouw Offerte in Oude Wetering ontvangen? Dezelfde dag een Prijsopgave voor uw standbouw in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Prijsopgave Aanvragen: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Prijsindicatie in Oude Wetering

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw functionele behoefte. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De genoemde prijzen zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel omvangrijke als kleine organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt huren hebben wij continu een oplossing voor uw en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, legplanken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, verlichting en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, ontwerp van uw beursstand en configuratie en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Reclame en Standbouw.
Beurzen zijn een belangrijk component van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring doeltreffend en herinneringswaardig te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, bijzonder uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de presentatie als onze betrouwbare dienstverlening u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Professionele Vervoer Service
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offerte in Oude Wetering ontvangen? Dezelfde dag een Prijsopgave voor uw standbouw in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend in Oude Wetering

Een Oude Wetering Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offerte in Oude Wetering ontvangen? Dezelfde dag een Prijsopgave voor uw standbouw in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Een Oude Wetering Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top