beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Heerde, Wijhe, Hattem, Wezep, Epe, Zwolle, Bovenveen, Heino, Voorst, Vaassen.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, aanpasbare stands, etage stands of bijzondere stands, ons team van professionele professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de mogelijkheid ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat elke exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een compacte maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we elke exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze deskundigen graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand zorgvuldig ontworpen die naadloos past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met topkwaliteit materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat jouw ware {} uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over ons

Bouwend op een basis van ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van standbouw en standontwerp. In die tijd hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en intieme exposities tot wereldwijde beurzen. Met iedere jaargang dat wegglipt, vergroot onze kennis en ons inzicht van de dynamische aard van tentoonstellingen. We zijn op de vruchtbare jaren van projecten die we hebben , die elk bijzonder zijn in hun uitvoering en effect. Dankzij ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we over de jaren hebben , zijn we in staat om de voorkeuren en doelstellingen van onze gewaardeerde cliënten om te zetten in en standontwerpen. We verwachten nog vele jaren van samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een gepersonaliseerde stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verhoogt of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je onderneming en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we enorm trots op ons bekwaam personeel. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor standbouw en hun constante toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van briljante ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de top kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een collega waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een inzichtelijk en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We gaan ervan uit dat elke goed functionerende stand begint met een grondig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in stand design in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, zorgeloze ervaring van ontwerp tot installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standbouw, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op imponerende beurzen.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Hoorn voor een Presentatiewand per email ★ 100% Zonder Verplichting

Prijsopgave Aanvragen: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offerte in Hoorn

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De hier genoemde kosten zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel grote als organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt huren hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw noden en desires"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben zeker ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale deelneemt zijn wij de juiste flexibele . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, planken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, stoelen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, beursstand ontwerp en configuratie en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Publiciteit en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een essentieel aspect van het commerciële landschap en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de presentatie als onze efficiënte dienstverlening u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Transport
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Hoorn voor een Presentatiewand per email ★ 100% Zonder Verplichting in Hoorn

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een beursopstelling in Hoorn per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Hoorn voor een Presentatiewand per email ★ 100% Zonder Verplichting

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor een beursopstelling in Hoorn per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Scroll to Top