beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie IJsselmuiden, Oude Wetering, Voorst, Dronten, Genemuiden, Wezep, Elburg, Hasselt, Zwolle, Bovenveen.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond steken en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar complete stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de kans ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat ieder expositiestand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime expositiestand die indruk maakt of een compacte maar creatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers tracht ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestructureerd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van opwindend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze professionals denken enthousiast graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand die past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met eersteklas materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw absolute {} opvalt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de allernieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over ons

Bouwend op een solide basis van jarenlange ervaring, zijn we al actief in de boeiende wereld van beursbouw en standontwerp. In deze periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en intieme exposities tot beurzen. Met dat voorbij gaat, vergroot onze deskundigheid en ons begrip van de dynamische aard van tentoonstellingen. We zijn op de vruchtbare jaren van projecten die we hebben , die ieder zijn in hun en invloed. Door ons professionalisme en de nuttige ervaring die we over de jaren hebben verworven, zijn we in staat om de voorkeuren en objectieven van onze om te transformeren in zichtbare en efficiënte standontwerpen. We anticiperen op nog van vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op uw noden en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een op maat gemaakte stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze aanzienlijke ervaring en het feit dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je firma en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we heel erg blij op ons deskundig personeel. Een verzameling gedreven professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een metgezel waarbij elk bekwaam teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er om een helder en ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We dat elke effectieve expositieruimte begint met een begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in stand design in het spel, en werken we strak met jou om een stand te creëren die jouw merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van design tot perfecte installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op spectaculaire beurzen.

Standbouw Offerte in Kampen ontvangen? Dezelfde dag een Prijsopgave voor een Beursstand per email ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Verzoek: De Cruciale Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offertes in Kampen

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De hier genoemde indicaties zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt huren hebben wij een voordelige oplossing voor uw noden en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben zeker ruime ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, legplanken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lampen en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, tentoonstellingsstand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Reclame en Standontwerp.
Beurzen zijn een cruciaal aspect van het zakenwereld en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, nieuwe potentiële business te genereren en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je evenementervaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een booth voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, extreem gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de beursstand als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offerte in Kampen ontvangen? Dezelfde dag een Prijsopgave voor een Beursstand per email ★ 100% Zonder Verplichting in Kampen

Een Kampen Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor standconstructie per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offerte in Kampen ontvangen? Dezelfde dag een Prijsopgave voor een Beursstand per email ★ 100% Zonder Verplichting

Een Kampen Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor standconstructie per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top