beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Epe, Apeldoorn, Twello, Heerde, Hoorn, De Zoom, Nunspeet, Wijhe, Bovenveen, Deventer.

ONTDEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond plaatsen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, modulaire stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere expositiestand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote expositiestand die indruk maakt of een kleine maar creatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het resultaat. Ons team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de realisatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestructureerd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze professionals graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand die uitstekend past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle expositiestands met eersteklas materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke blikvanger uitspringt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden diverse unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Steunend op een robuuste basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van beursbouw en beursontwerp. In deze periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en exposities tot wereldwijde beurzen. Met iedere jaargang dat wegglipt, vergroot onze en ons van de voortdurend veranderende aard van evenementen. We zijn verheugd op de jaren van prachtige projecten die we hebben gerealiseerd, die elk zijn in hun realisatie en invloed. ons en de ervaring die we in de loop der jaren hebben verworven, zijn we bekwaam om de wensen en doelstellingen van onze klanten om te zetten in en doeltreffende beursontwerpen. We verwachten nog veel meer jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel de overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op je behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je bedrijf en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm trots op ons bekwaam team. Een bende passievolle professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onvermoeibare inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van talentvolle ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We geloven dat elke succesvolle expositieruimte begint met een begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, je merk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, zorgeloze ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standbouw, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op spectaculaire beurzen.

Het Beste Standbouw Bedrijf voor Vaassen Nodig? Ontvang Uw Offerte in Vaassen ★ Handelsbeurs voor Vaassen?

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offertes in Vaassen

We bieden altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De hier genoemde prijzen zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel majestueuze als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt huren hebben wij een oplossing voor uw en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij de juiste ervaren . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, beeldschermen, planken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, tentoonstellingsstand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Adverteren en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een essentieel deel van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je helpen om je expositie ervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een belangrijk branche-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benutten ieder evenement met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, extreem kwalitatieve uitstraling en flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze dienstverlening verwerft u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Transport Service
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Standbouw Bedrijf voor Vaassen Nodig? Ontvang Uw Offerte in Vaassen ★ Handelsbeurs voor Vaassen? in Vaassen

Op zoek naar een Standbouwer van Vaassen? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor standontwerp in Vaassen in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Standbouw Bedrijf voor Vaassen Nodig? Ontvang Uw Offerte in Vaassen ★ Handelsbeurs voor Vaassen?

Op zoek naar een Standbouwer van Vaassen? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor standontwerp in Vaassen in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top