beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Wageningen, Ede, Renkum, Heelsum, Doesburg, Rhenen, Veenendaal, Lunteren, Druten, Elst.

ONTDEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond brengen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, dubbele niveau etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de kans ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere beursstand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote beursstand die indruk maakt of een maar innovatieve beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het indrukwekkende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons professionele team van ontwerpers streeft ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de implementatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, efficiënt ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van opwindend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze professionals denken zorgvuldig graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand die perfect past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle stand designs met hoogwaardige materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat uw absolute aandachtstrekker opvalt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Steunend op een basis van langdurige ervaring, zijn we al actief in de boeiende wereld van beursbouw en . In hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot omvangrijke beurzen. Met elk jaar dat verstrijkt, groeit onze expertise en ons van de aard van . We zijn op de jaren van geslaagde projecten die we hebben afgerond, die elk van hen zijn in hun uitvoering en effect. ons en de ervaring die we over de jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de en doelen van onze opdrachtgevers om te zetten in zichtbare en effectieve tentoonstellingsontwerpen. We kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze service in standbouw is compleet gericht op uw vereisten en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een op maat gemaakte en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verhoogt of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je bedrijf en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we heel erg trots op ons deskundig team. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor standbouw en hun onvermoeibare commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve geesten tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer hartelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk uitstekend teamlid betrokken is bij jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een helder en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We zijn ervan overtuigd dat elke succesvolle beursstand begint met een diep begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, je merk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we strak met jou om een stand te creëren die je brand op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zorgeloze ervaring van concept tot perfecte installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op imponerende beurzen.

Snel uw Standbouw Prijsopgave in Bennekom aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offerte in Bennekom

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De hier genoemde kosten geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben uiteraard zeer uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw specialist . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, legplanken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, beursstand ontwerp en uitrusting en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Marketing en Standontwerp.
Exposities zijn een belangrijk aspect van het commerciële landschap en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je beurservaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen ontwerpen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een belangrijk branche-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken ieder evenement met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, extreem uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze efficiënte dienstverlening bereikt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Vervoer Dienstverlening
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Snel uw Standbouw Prijsopgave in Bennekom aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen in Bennekom

✅ Vraag eenvoudig uw beursdesign Prijsopgave in Bennekom aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Snel uw Standbouw Prijsopgave in Bennekom aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

✅ Vraag eenvoudig uw beursdesign Prijsopgave in Bennekom aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top