beurswand-logo

Standbouw Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Lunteren, Ede, Veenendaal, Scherpenzeel, Barneveld, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Amerongen, Leusden.

ERVAAR ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, aanpasbare stands, etage stands of unieke stands, ons team van professionele professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Laat ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een maar creatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het superieure resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers streeft ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de realisatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze experts denken zorgvuldig graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand professioneel ontworpen die past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met hoogwaardige materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw echte blikvanger opvalt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons bedrijf

Bouwend op een robuuste basis van vele jaren ervaring, zijn we al langdurig actief in de boeiende wereld van standbouw en standontwerp. In hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot beurzen. Met dat voorbij gaat, onze expertise en ons begrijpen van de veranderlijke aard van . We zijn verheugd op de vruchtbare jaren van prachtige projecten die we hebben voltooid, die elk bijzonder zijn in hun verwezenlijking en impact. Door ons professionalisme en de waardevolle ervaring die we over de jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de en van onze gewaardeerde cliënten om te veranderen in zichtbare en effectieve standontwerpen. We nog veel meer jaren van samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is geheel gericht op jouw vereisten en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm blij op ons bekwaam personeel. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder hartelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een transparant en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We dat elke goed functionerende beursstand begint met een uitgebreid begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, je merk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een stand te creëren die jouw merk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, stressvrije ervaring van concept tot perfecte installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op grootschalige beurzen.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Doesburg Nodig? Ontvang Offertes in Doesburg ★ Handelsbeurs voor Doesburg?

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Prijsindicaties in Doesburg

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze prijzen zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als verfijnde organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt kopen hebben wij altijd een oplossing voor uw en desires"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende locaties gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, rekken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lampen en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand design en uitrusting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Adverteren en Standontwerp.
Exposities zijn een cruciaal aspect van het commerciële landschap en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je helpen om je expositie ervaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een booth voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken ieder evenement met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze dienstverlening bereikt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Transport Dienstverlening
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Standbouw Bedrijf in Doesburg Nodig? Ontvang Offertes in Doesburg ★ Handelsbeurs voor Doesburg? in Doesburg

✅ Vraag snel uw beursdesign Prijsopgave in Doesburg aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Standbouw Bedrijf in Doesburg Nodig? Ontvang Offertes in Doesburg ★ Handelsbeurs voor Doesburg?

✅ Vraag snel uw beursdesign Prijsopgave in Doesburg aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top