beurswand-logo

Standbouw Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Bennekom, Doesburg, Wageningen, Lunteren, Heelsum, Renkum, Veenendaal, Rhenen, Scherpenzeel, Barneveld.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond steken en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of speciale stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we elke exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de uitvoering, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestructureerd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze deskundigen denken actief graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand professioneel ontworpen die uitstekend past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met hoogwaardige materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw echte blikvanger opmerkelijk is tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de allernieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons

Steunend op een robuuste basis van ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van en . In hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot internationale beurzen. Met dat verstrijkt, vergroot onze expertise en ons van de veranderlijke aard van . We zijn trots op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben afgerond, die elk van hen uniek zijn in hun realisatie en invloed. Met dank aan ons vakmanschap en de ervaring die we gedurende de jaren hebben vergaderd, zijn we bekwaam om de voorkeuren en doelen van onze belangrijke opdrachtgevers om te veranderen in tastbare en effectieve beursontwerpen. We nog veel meer jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op jouw noden en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook kosteneffectief. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een uitstekende stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De langdurige ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het tonen van je bedrijf en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we bijzonder verheugd op ons deskundig team. Een team enthousiaste professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onverzettelijke commitment aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van designers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een hartelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een maatje waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een inzichtelijk en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We denken dat elke briljante expositieruimte begint met een diep begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw handelsmerk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze verregaande expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een stand te creëren die jouw merk op de manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, stressvrije ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze vaste toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op beurzen.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf van Ede Nodig? Ontvang Uw Offerte in Ede ★ Handelsbeurs in Ede?

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Prijsindicaties in Ede

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele wensen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze prijzen geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel grote als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt huren hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, legplanken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, beursstand ontwerp en configuratie en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Publiciteit en Standontwerp.
Beurzen zijn een belangrijk aspect van het zakenwereld en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je omvangrijke netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je expositie ervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een stand voor een belangrijk branche-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, extreem gerenommeerde uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Transport Dienstverlening
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Expositiebouw Bedrijf van Ede Nodig? Ontvang Uw Offerte in Ede ★ Handelsbeurs in Ede? in Ede

Op zoek naar een Standbouwer in Ede? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Ede in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf van Ede Nodig? Ontvang Uw Offerte in Ede ★ Handelsbeurs in Ede?

Op zoek naar een Standbouwer in Ede? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Ede in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top