beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Barneveld, Nijkerk, Putten, Hoevelaken, Leusden, Lunteren, Doornsteeg, Ermelo, Scherpenzeel, Doesburg.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, modulaire stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de kans ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke beursstand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een kleine maar innovatieve beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het oogstrelende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het superieure resultaat. Ons team van ontwerpers tracht ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze deskundigen denken actief graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand doordacht ontworpen die ideaal past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met topkwaliteit materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte {} uitspringt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de allernieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Gebaseerd op een solide basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van en beursontwerp. In die tijd hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en gezellige exposities tot internationale beurzen. Met iedere jaargang dat , onze expertise en ons begrip van de veranderlijke aard van tentoonstellingen. We zijn op de productieve jaren van projecten die we hebben , die speciaal zijn in hun verwezenlijking en invloed. ons en de ervaring die we hebben vergaderd, zijn we bekwaam om de voorkeuren en doelen van onze cliënten om te veranderen in zichtbare en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We nog veel meer jaren van samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw toegewijde partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op uw vereisten en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en eenvoud, of een op maat gemaakte en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook economisch. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een uitstekende stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het tonen van je firma en waren op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we heel erg verheugd op ons personeel. Een bende enthousiaste professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van briljante creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de top kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst gezellig team dat gelooft in het creëren van een positieve en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een transparant en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We gaan ervan uit dat elke expositieruimte begint met een diep begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw brand te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in standontwerp in het spel, en werken we met jou om een expositieruimte te creëren die je brand op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, zorgeloze ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze vaste toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op grootschalige beurzen.

Voorthuizen Standbouw Nodig? - Online uw Koop of Huur Beursstand Offerte in Voorthuizen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

Offerte Verzoek: De Cruciale Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offerte in Voorthuizen

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze indicaties geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt huren hebben wij steeds een voordelige oplossing voor uw behoeften en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouw expert . Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, planken, toonbanken en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beursstand, ontwerp van uw beursstand en configuratie en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Adverteren en Standbouw.
Evenementen zijn een cruciaal aspect van het commerciële landschap en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grotere, boeiende internationale beurzen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen opbouwen om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we pakken ieder evenement met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze dienstverlening verwerft u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage en Demontage
=> Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Voorthuizen Standbouw Nodig? - Online uw Koop of Huur Beursstand Offerte in Voorthuizen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen in Voorthuizen

Een Voorthuizen Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Voorthuizen Standbouw Nodig? - Online uw Koop of Huur Beursstand Offerte in Voorthuizen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

Een Voorthuizen Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als collega.

Scroll to Top