beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Horst, Putten, Harderwijk, Zeewolde, Nijkerk, Voorthuizen, Doornsteeg, Nunspeet, De Zoom, Barneveld.

ONTDEK ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond plaatsen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van professionele professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Sta ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder beursstand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een kleine maar beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we ieder beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers streeft ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze deskundigen graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand ontworpen die perfect past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met {} materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw absolute {} uitspringt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de allernieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons

Steunend op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van expositiebouw en standontwerp. In die periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en intieme exposities tot omvangrijke beurzen. Met iedere jaargang dat voorbij gaat, groeit onze expertise en ons begrip van de dynamische aard van beurzen. We zijn trots op de vruchtbare jaren van prachtige projecten die we hebben afgerond, die uniek zijn in hun en effect. Dankzij ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben , zijn we om de voorkeuren en van onze belangrijke opdrachtgevers om te veranderen in zichtbare en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We verwachten nog vele toekomstige jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw betrokken partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op uw noden en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor flexibiliteit en eenvoud, of een gepersonaliseerde stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je bedrijf en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw zijn we bijzonder trots op ons staf. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een collega waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een open en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We zijn ervan overtuigd dat elke goed functionerende beursstand begint met een diep begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in standontwerp in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We beloven een naadloze, zorgeloze ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standontwerp, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze onwankelbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op imponerende beurzen.

Standbouw Bedrijf Offertes in Ermelo ★ Expositie in Ermelo? ★ In een dag uw Offerte ontvangen

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offertes in Ermelo

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw wensen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze kosten geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel majestueuze als organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij een economische oplossing voor uw en desires"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende locaties deel wilt nemen zijn wij de juiste flexibele voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, planken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, stand ontwerp en inrichting en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Reclame en Standbouw.
Exposities zijn een belangrijk component van het zakenwereld en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, boeiende internationale beurzen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je expositie ervaring succesvol en herinneringswaardig te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een booth voor een belangrijk branche-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benaderen elke tentoonstelling met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de beursstand als onze betrouwbare dienstverlening bereikt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Transport Dienstverlening
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Bedrijf Offertes in Ermelo ★ Expositie in Ermelo? ★ In een dag uw Offerte ontvangen in Ermelo

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor een beursopstelling in Ermelo per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Bedrijf Offertes in Ermelo ★ Expositie in Ermelo? ★ In een dag uw Offerte ontvangen

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor een beursopstelling in Ermelo per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top