beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Deventer, Apeldoorn, Vaassen, Zutphen, Warnsveld, Eerbeek, Epe, Loo, Brummen, Wijhe.

BEKIJK ONS BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, flexibele stands, etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de kans ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat elke expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote expositiestand die indruk maakt of een kleine maar expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. Ons professionele team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van opwindend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze experts denken actief graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand ontworpen die past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met {} materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte {} opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische beursstands op maat huren. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Gebaseerd op een robuuste basis van vele jaren ervaring, zijn we al vele jaren actief in de interessante wereld van beursbouw en . In hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en persoonlijke exposities tot omvangrijke beurzen. Met elk jaar dat verstrijkt, onze expertise en ons begrijpen van de aard van . We zijn blij op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben gerealiseerd, die elk van hen speciaal zijn in hun verwezenlijking en impact. Dankzij ons meesterschap en de ervaring die we hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de wensen en objectieven van onze belangrijke cliënten om te veranderen in zichtbare en doeltreffende . We verwachten nog van geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw betrokken partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op uw behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een aangepaste stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De uitgebreide ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, bevrijden ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je project werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we bijzonder blij op ons personeel. Een team energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onvermoeibare toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve geesten tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst warm team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We geloven dat elke beursstand begint met een grondig begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we close met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van ontwerp tot perfecte installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op imponerende beurzen.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf in Twello Nodig? Ontvang Uw Offerte in Twello ★ Evenement voor Twello?

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offerte in Twello

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw functionele behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze kosten zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel grote als compacte organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt huren hebben wij continu een oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouw specialist . Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beurswand, stand ontwerp en configuratie en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Publiciteit en Standbouw.
Beurzen zijn een cruciaal deel van het zakenwereld en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je omvangrijke netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je expositie ervaring succesvol en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen ontwerpen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we pakken elke beurs met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen spannende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, bijzonder uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze betrouwbare dienstverlening verwerft u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Transport
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Expositiebouw Bedrijf in Twello Nodig? Ontvang Uw Offerte in Twello ★ Evenement voor Twello? in Twello

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor een beursopstelling in Twello per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf in Twello Nodig? Ontvang Uw Offerte in Twello ★ Evenement voor Twello?

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor een beursopstelling in Twello per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als partner.

Scroll to Top