beurswand-logo

Standbouwer Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Wilnis, Vinkeveen, Uithoorn, Breukelen, Nieuwkoop, Kudelstaart, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Amstelveen.

BEKIJK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond steken en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar complete stands, veranderlijke stands, etage stands of unieke stands, ons team van professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Laat ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat elke expositiestand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een kleine maar innovatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze experts graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand ontworpen die uitstekend past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met topkwaliteit materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute aandachtstrekker uitspringt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de allernieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden diverse unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons

Bouwend op een robuuste basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de interessante wereld van standbouw en . In hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en persoonlijke exposities tot omvangrijke beurzen. Met dat wegglipt, neemt toe onze en ons begrip van de aard van . We zijn op de jaren van geslaagde projecten die we hebben gerealiseerd, die elk speciaal zijn in hun realisatie en effect. Door ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we hebben , zijn we om de voorkeuren en objectieven van onze om te transformeren in tastbare en efficiënte tentoonstellingsontwerpen. We nog veel meer jaren van samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op je noden en verlangens. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een aangepaste en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met realistische overwegingen zoals budget en planning. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een uitstekende expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je onderneming en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we heel erg verheugd op ons bekwaam personeel. Een groep passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun onvermoeibare commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van briljante ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de beste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst gezellig team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een collega waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, samen als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We dat elke succesvolle stand begint met een diep begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw handelsmerk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in beursstand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een probleemloze, zorgeloze ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op spectaculaire beurzen.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf van Mijdrecht Nodig? Ontvang Offertes in Mijdrecht ★ Expositie in Mijdrecht?

Offerte Verzoek: De Cruciale Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouwer Prijsopgaven in Mijdrecht

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw wensen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De genoemde prijzen zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel omvangrijke als verfijnde organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt hebben wij altijd een economische oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen deelneemt zijn wij de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, planken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, tentoonstellingsstand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Marketing en Standontwerp.
Evenementen zijn een belangrijk component van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je evenementervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, extreem uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze dienstverlening verwerft u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Vervoer
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Expositiebouw Bedrijf van Mijdrecht Nodig? Ontvang Offertes in Mijdrecht ★ Expositie in Mijdrecht? in Mijdrecht

Een Mijdrecht Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor standconstructie per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf van Mijdrecht Nodig? Ontvang Offertes in Mijdrecht ★ Expositie in Mijdrecht?

Een Mijdrecht Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor standconstructie per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top