beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Aalsmeer, Rozenburg, Uithoorn, Oude Wetering, Roelofarendsveen, Hoofddorp, Mijdrecht, Nieuwkoop, Wilnis, Amstelveen.

ONDERZOEK ONS BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, dubbele niveau etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de kans ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers streeft ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, efficiënt ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze professionals denken graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand doordacht ontworpen die naadloos past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke aandachtstrekker uitspringt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de meest recente en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons

Steunend op een solide basis van jarenlange ervaring, zijn we al actief in de wereld van expositiebouw en beursontwerp. In die periode hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en exposities tot internationale beurzen. Met elk jaar dat verstrijkt, groeit onze en ons inzicht van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn trots op de vruchtbare jaren van geslaagde projecten die we hebben , die ieder speciaal zijn in hun realisatie en invloed. Dankzij ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we gedurende de jaren hebben vergaderd, zijn we gekwalificeerd om de wensen en doelen van onze gewaardeerde om te in tastbare en efficiënte tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog vele toekomstige jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op je vereisten en wensen. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een gepersonaliseerde stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verhoogt of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je bedrijf en producten op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we verheugd op ons deskundig staf. Een groep gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van briljante creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer warm team dat gelooft in het creëren van een uplifting en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een open en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We zijn ervan overtuigd dat elke effectieve expositieruimte begint met een grondig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een stand te creëren die jouw merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van ontwerp tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op spectaculaire beurzen.

Kudelstaart een Presentatiewand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offertes

Offerte Verzoek: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offerte in Kudelstaart

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze indicaties zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als compacte organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt huren hebben wij continu een betaalbare oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende locaties gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, legplanken, toonbanken en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Adverteren en Standontwerp.
Evenementen zijn een cruciaal component van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je focust op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring doeltreffend en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een belangrijk branche-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, extreem kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening behaalt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Professionele Transport Dienstverlening
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Kudelstaart een Presentatiewand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offertes in Kudelstaart

Standbouw expert in Kudelstaart ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor een beursopstelling in Kudelstaart in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Kudelstaart een Presentatiewand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offertes

Standbouw expert in Kudelstaart ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor een beursopstelling in Kudelstaart in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top