beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN !

Vraag hier een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Amstelveen, Abcoude, Diemen, Amsterdam, Uithoorn, Weesp, Vinkeveen, Mijdrecht, Aalsmeer, Wilnis.

ONTDEK ONS BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, aanpasbare stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder expositiestand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote expositiestand die indruk maakt of een bescheiden maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het superieure resultaat. Ons professionele team van ontwerpers tracht ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze deskundigen denken zorgvuldig graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die uitstekend past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met eersteklas materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw unieke {} uitspringt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de nieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige beursstands op maat huren. Wij bieden diverse unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over ons

Bouwend op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al actief in de interessante wereld van standbouw en expositieontwerp. In die periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en intieme exposities tot wereldwijde beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, vergroot onze expertise en ons begrip van de veranderlijke aard van beurzen. We zijn blij op de productieve jaren van projecten die we hebben afgerond, die ieder bijzonder zijn in hun verwezenlijking en effect. ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we hebben , zijn we gekwalificeerd om de en doelstellingen van onze klanten om te veranderen in concrete en efficiënte . We kijken uit naar nog vele jaren van vruchtbare samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is jouw betrokken partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op jouw behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en eenvoud, of een gepersonaliseerde stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een effectieve expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je firma en producten op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm trots op ons deskundig staf. Een team energieke professionals die hun passie voor standbouw en hun commitment aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van briljante ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een metgezel waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een inzichtelijk en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We geloven dat elke expositieruimte begint met een uitgebreid begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een probleemloze, zonder zorgen ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onfeilbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op spectaculaire beurzen.

Ouderkerk aan de Amstel een Beurswand Nodig? ★ 100% Zonder Verplichting Offerte

Prijsopgave Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offertes in Ouderkerk aan de Amstel

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw functionele behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De genoemde kosten geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel majestueuze als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt kopen hebben wij een betaalbare oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende locaties deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, planken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, verlichting en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, stand design en inrichting en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Marketing en Standontwerp.
Evenementen zijn een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je omvangrijke netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken ieder evenement met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, bijzonder gerenommeerde uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze efficiënte dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Ouderkerk aan de Amstel een Beurswand Nodig? ★ 100% Zonder Verplichting Offerte in Ouderkerk aan de Amstel

Een Ouderkerk aan de Amstel Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ouderkerk aan de Amstel een Beurswand Nodig? ★ 100% Zonder Verplichting Offerte

Een Ouderkerk aan de Amstel Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als collega.

Scroll to Top