beurswand-logo

Standbouw Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Beursexpositie stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Horst, Rijen, Oosterhout, Teteringen, Raamsdonksveer, Horst, Gilze, Loon op Zand, Geertruidenberg, Horst.

ERVAAR ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, aanpasbare stands, etage stands of unieke stands, ons team van deskundige professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat elke beursstand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een compacte maar beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de implementatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestructureerd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze deskundigen graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die perfect past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met eersteklas materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute blikvanger uitspringt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de nieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons

Gebaseerd op een basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de interessante wereld van standbouw en . In hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van en persoonlijke exposities tot omvangrijke beurzen. Met dat wegglipt, vergroot onze deskundigheid en ons begrijpen van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben gerealiseerd, die elk van hen bijzonder zijn in hun realisatie en effect. ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we hebben verworven, zijn we om de verlangens en objectieven van onze cliënten om te zetten in concrete en effectieve beursontwerpen. We verwachten nog vele toekomstige jaren van succesvolle samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je betrokken partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op je noden en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een aangepaste stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en het feit dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je bedrijf en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we bijzonder verheugd op ons deskundig personeel. Een verzameling gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van talentvolle ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst gezellig team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een collega waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er trots op om een open en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We dat elke beursstand begint met een uitgebreid begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw handelsmerk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, zonder zorgen ervaring van design tot installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op grootschalige beurzen.

Standbouw Offertes in Dongen ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsindicatie voor uw standbouw in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

We werken ook buiten de regio Noord-Brabant:

Beurswand Aanbieding ★ Event in Appingedam ★ Snel Ontvangen

Standbouw Prijsindicaties in Dongen

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze indicaties zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als compacte organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt gebruiken hebben wij altijd een voordelige oplossing voor uw noden en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad ruime ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende landen gaat deelnemen zijn wij de juiste flexibele voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, legplanken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitplaatsen, lampen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beurswand, ontwerp van uw beursstand en inrichting en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Promotie en Standbouw.
Evenementen zijn een essentieel aspect van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je omvangrijke netwerk uit te breiden. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je evenementervaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een booth voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten ieder evenement met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de zichtbaarheid, extreem gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze betrouwbare dienstverlening verwerft u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Professionele Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offertes in Dongen ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsindicatie voor uw standbouw in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend in Dongen

Een Dongen Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offertes in Dongen ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsindicatie voor uw standbouw in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Een Dongen Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als partner.

Scroll to Top