beurswand-logo

Standbouwer Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Geertruidenberg, Oosterhout, Made, Horst, Dongen, Terheijden, Teteringen, Rijen, Waardhuizen, Horst.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of speciale stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Geef ons de mogelijkheid ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het indrukwekkende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de realisatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestructureerd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze raadgevers denken enthousiast graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand ontworpen die perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw echte {} opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de laatste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons

Bouwend op een basis van vele jaren ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van beursbouw en beursontwerp. In die tijd hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van en gezellige exposities tot omvangrijke beurzen. Met ieder jaar dat , onze deskundigheid en ons begrijpen van de aard van . We zijn verheugd op de jaren van projecten die we hebben voltooid, die zijn in hun realisatie en . Dankzij ons meesterschap en de ervaring die we over de jaren hebben verworven, zijn we om de en doelen van onze gewaardeerde cliënten om te veranderen in tastbare en efficiënte tentoonstellingsontwerpen. We verwachten nog vele toekomstige jaren van geslaagde samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw betrokken partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel internationale standbouw. Onze service in standbouw is compleet gericht op uw vereisten en wensen. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor aanpasbaarheid en gemak, of een gepersonaliseerde stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand verhoogt of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en het feit dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je onderneming en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw zijn we enorm verheugd op ons ervaren staf. Een verzameling passievolle professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun commitment aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een warm team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een collega waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een helder en ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We denken dat elke briljante expositieruimte begint met een uitgebreid begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, je merk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we strak met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, zorgeloze ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op beurzen.

Standbouw Nodig Raamsdonksveer? Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Raamsdonksveer voor Standbouw per email ★ 100% Vrijblijvend

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouwer Prijsopgaven in Raamsdonksveer

We bieden altijd maatwerk op basis van uw wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze kosten geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt hebben wij altijd een economische oplossing voor uw en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, televisies, planken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand design en uitrusting en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Promotie en Standontwerp.
Beurzen zijn een essentieel deel van het commerciële landschap en een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring productief en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze efficiënte dienstverlening verwerft u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Op- en Afbouw
=> Vervoer Service
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Nodig Raamsdonksveer? Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Raamsdonksveer voor Standbouw per email ★ 100% Vrijblijvend in Raamsdonksveer

Een Raamsdonksveer Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor standbouw per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Nodig Raamsdonksveer? Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Raamsdonksveer voor Standbouw per email ★ 100% Vrijblijvend

Een Raamsdonksveer Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor standbouw per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Scroll to Top