beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Gilze, Rijen, Valkenburg, Breda, Dongen, Goirle, Teteringen, Horst, Oosterhout, Tilburg.

ONTDEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, modulaire stands, etage stands of speciale stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke expositiestand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het superieure resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers tracht ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de realisatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze specialisten graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand doordacht ontworpen die uitstekend past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met uitmuntende materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw unieke {} uitspringt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de nieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Gebaseerd op een basis van ervaring, zijn we al actief in de wereld van standbouw en standontwerp. In die tijd hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en gezellige exposities tot internationale beurzen. Met dat voorbij gaat, groeit onze en ons begrijpen van de dynamische aard van beurzen. We zijn trots op de jaren van projecten die we hebben , die ieder speciaal zijn in hun realisatie en invloed. Met dank aan ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we over de jaren hebben opgebouwd, zijn we gekwalificeerd om de wensen en objectieven van onze gewaardeerde cliënten om te in zichtbare en beursontwerpen. We verwachten nog vele jaren van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een aangepaste stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de unieke beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het tonen van je onderneming en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we heel erg trots op ons team. Een groep energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onvermoeibare inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van talentvolle designers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk uitstekend teamlid betrokken is bij jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een open en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We geloven dat elke goed functionerende stand begint met een grondig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw brand te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in standontwerp in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, stressvrije ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op imponerende beurzen.

Horst Beursstand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offerte

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

We werken ook buiten de regio Noord-Brabant:

Beursstand Prijsopgave ★ Bedrijf in Hoorn ★ Online Ontvangen

Standbouw Offertes in Horst

We bieden altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze kosten zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel omvangrijke als kleine organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt huren hebben wij een oplossing voor uw behoeften en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, legplanken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand ontwerp en configuratie en zaken als vervoer, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Reclame en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een belangrijk component van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je expositie ervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen ieder evenement met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verbeterde zichtbaarheid, extreem professionele uitstraling en flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze efficiënte dienstverlening u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Horst Beursstand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offerte in Horst

Een Horst Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor beursinrichting in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Horst Beursstand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offerte

Een Horst Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor beursinrichting in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top