beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Sambeek, Gennep, Sint Anthonis, Noord, Cuijk, Beek, Heeswijk, Mook, Venray, Molenhoek.

ERVAAR ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, dubbele niveau etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Sta ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder expositiestand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een bescheiden maar expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestructureerd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze deskundigen denken actief graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand doordacht ontworpen die uitstekend past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met uitmuntende materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke blikvanger opmerkelijk is tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons

Bouwend op een basis van ervaring, zijn we al actief in de interessante wereld van en standontwerp. In die tijd hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot internationale beurzen. Met elk jaar dat voorbij gaat, vergroot onze en ons van de veranderlijke aard van . We zijn verheugd op de vruchtbare jaren van mooie projecten die we hebben , die ieder zijn in hun verwezenlijking en impact. Met dank aan ons vakmanschap en de ervaring die we gedurende de jaren hebben verworven, zijn we in staat om de wensen en objectieven van onze gewaardeerde om te zetten in en tentoonstellingsontwerpen. We nog veel meer jaren van samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op je noden en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een gepersonaliseerde en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een succesvolle expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je firma en waren op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw zijn we enorm verheugd op ons ervaren staf. Een verzameling passievolle professionals die hun passie voor expositiebouw en hun constante inzet aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer gezellig team dat gelooft in het creëren van een uplifting en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een inzichtelijk en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We geloven dat elke effectieve beursstand begint met een uitgebreid begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw handelsmerk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die je brand op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze onfeilbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op grootschalige beurzen.

Eenvoudig uw Standbouw Prijsopgave in Boxmeer aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

Prijsopgave Aanvragen: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offerte in Boxmeer

We bieden altijd maatwerk op basis van uw wensen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze kosten geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt kopen hebben wij een economische oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouwer . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, toonbanken en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, stand ontwerp en configuratie en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Promotie en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een belangrijk deel van het zakenwereld en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je helpen om je beurservaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een stand voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, extreem uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze betrouwbare dienstverlening u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Transport Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Eenvoudig uw Standbouw Prijsopgave in Boxmeer aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen in Boxmeer

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor een beursstand in Boxmeer per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Eenvoudig uw Standbouw Prijsopgave in Boxmeer aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor een beursstand in Boxmeer per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare partner.

Scroll to Top