beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsopgave

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Mook, Malden, Heeswijk, Cuijk, Groesbeek, Meerwijk, Berg en Dal, Nijmegen, Molenhoek, Grave.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond brengen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder beursstand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een beursstand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we ieder beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze deskundigen denken zorgvuldig graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand die past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle expositiestands met hoogwaardige materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute blikvanger opmerkelijk is tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Gebaseerd op een robuuste basis van jarenlange ervaring, zijn we al heel lang actief in de interessante wereld van standbouw en standontwerp. In die tijd hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot internationale beurzen. Met ieder jaar dat voorbij gaat, vergroot onze expertise en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van evenementen. We zijn verheugd op de jaren van projecten die we hebben afgerond, die elk bijzonder zijn in hun en impact. Dankzij ons meesterschap en de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn we bekwaam om de verlangens en objectieven van onze belangrijke opdrachtgevers om te in concrete en effectieve tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog van vruchtbare samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je betrokken partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als wereldwijde standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op je behoeften en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en vernieuwing combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een effectieve beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het tonen van je firma en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we blij op ons personeel. Een team passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een gezellig team dat gelooft in het creëren van een uplifting en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een transparant en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We gaan ervan uit dat elke goed functionerende stand begint met een begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze verregaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een beursstand te creëren die je brand op de superieure manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, stressvrije ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op imponerende beurzen.

Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave in Molenhoek voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsopgave in Molenhoek

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De hier genoemde kosten zijn indicatief, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel grote als compacte organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt hebben wij een economische oplossing voor uw wensen en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouwer . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, legplanken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, tentoonstellingsstand, stand design en uitrusting en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Publiciteit en Standontwerp.
Evenementen zijn een belangrijk aspect van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een booth voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benaderen ieder evenement met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, extreem professionele uitstraling en flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze betrouwbare dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Vervoer Dienstverlening
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave in Molenhoek voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Molenhoek

Een Molenhoek Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor beursinrichting in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave in Molenhoek voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Een Molenhoek Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor beursinrichting in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top