beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier vrijblijvend een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Heeswijk, Mook, Molenhoek, Malden, Groesbeek, Gennep, Molenhoek, Noord, Meerwijk, Grave.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond steken en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, modulaire stands, dubbele niveau etage stands of bijzondere stands, ons team van professionele professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een maar innovatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het resultaat. Ons professionele team van ontwerpers streeft ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestructureerd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze deskundigen denken zorgvuldig graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand doordacht ontworpen die naadloos past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met topkwaliteit materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je absolute aandachtstrekker opmerkelijk is tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de nieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al heel lang actief in de interessante wereld van en beursontwerp. In die tijd hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en persoonlijke exposities tot internationale beurzen. Met ieder jaar dat voorbij gaat, neemt toe onze deskundigheid en ons van de veranderlijke aard van tentoonstellingen. We zijn trots op de productieve jaren van projecten die we hebben , die bijzonder zijn in hun verwezenlijking en invloed. ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we hebben opgebouwd, zijn we om de verlangens en doelstellingen van onze opdrachtgevers om te transformeren in tastbare en efficiënte . We verwachten nog vele toekomstige jaren van samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is je toegewijde partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op je noden en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en eenvoud, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een succesvolle stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de unieke beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze langdurige ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we enorm trots op ons deskundig personeel. Een verzameling gedreven professionals die hun passie voor standbouw en hun onvermoeibare commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer warm team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een partner waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één passievol team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een inzichtelijk en ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We gaan ervan uit dat elke goed functionerende stand begint met een begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, je merk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in standontwerp in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, zorgeloze ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op spectaculaire beurzen.

Beursstand Huren Cuijk? Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Cuijk voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Offerte in Cuijk

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze prijzen geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel grote als organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt huren hebben wij steeds een economische oplossing voor uw wensen en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben zeker zeer ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties deel wilt nemen zijn wij de juiste ervaren standbouwer voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, legplanken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beursstand, stand ontwerp en configuratie en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Marketing en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een cruciaal aspect van het zakenwereld en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe potentiële business te genereren en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring succesvol en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten ieder evenement met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze dienstverlening u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Beursstand Huren Cuijk? Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Cuijk voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend in Cuijk

Een Cuijk Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Beursstand Huren Cuijk? Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Cuijk voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Een Cuijk Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren partner.

Scroll to Top