beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

ONDERZOEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW TOEGEWIJDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, modulaire stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat elke exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het oogstrelende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons team van ontwerpers probeert ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de implementatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze raadgevers graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand doordacht ontworpen die past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid extreem hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met topkwaliteit materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw unieke blikvanger opmerkelijk is tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de allernieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden diverse unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Steunend op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van expositiebouw en . In hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot beurzen. Met ieder jaar dat , onze en ons begrip van de aard van evenementen. We zijn verheugd op de vruchtbare jaren van mooie projecten die we hebben afgerond, die ieder speciaal zijn in hun realisatie en . Dankzij ons vakmanschap en de ervaring die we over de jaren hebben vergaderd, zijn we bekwaam om de wensen en doelen van onze om te zetten in concrete en . We anticiperen op nog vele toekomstige jaren van geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw betrokken partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op uw noden en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een aangepaste stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we bijzonder blij op ons bekwaam staf. Een groep enthousiaste professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onvermoeibare commitment aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder gezellig team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een collega waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, gezamenlijk als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een transparant en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We denken dat elke goed functionerende beursstand begint met een grondig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we close met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op grootschalige beurzen.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf van Bergschenhoek Nodig? Ontvang Prijsopgaven in Bergschenhoek ★ Event voor Bergschenhoek?

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offertes in Bergschenhoek

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw behoefte. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze prijzen zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel majestueuze als organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij een economische oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Zeker als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, planken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand design en configuratie en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Adverteren en Standontwerp.
Beurzen zijn een essentieel component van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je je nu inschrijft voor grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen ieder evenement met dezelfde toewijding en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, professionele uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze dienstverlening bereikt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Vervoer
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Expositiebouw Bedrijf van Bergschenhoek Nodig? Ontvang Prijsopgaven in Bergschenhoek ★ Event voor Bergschenhoek? in Bergschenhoek

Op zoek naar een Standbouw bedrijf in Bergschenhoek? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor beursbouw in Bergschenhoek in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf van Bergschenhoek Nodig? Ontvang Prijsopgaven in Bergschenhoek ★ Event voor Bergschenhoek?

Op zoek naar een Standbouw bedrijf in Bergschenhoek? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor beursbouw in Bergschenhoek in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als betrouwbare collega.

Scroll to Top