beurswand-logo

Standbouw Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Bergschenhoek, Zevenhuizen, Zoetermeer, Nieuwerkerk aan den IJssel, Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp, Waddinxveen, Capelle aan den IJssel, Moordrecht.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond steken en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, veranderlijke stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van deskundige professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de mogelijkheid ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke expositiestand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een expositiestand die indruk maakt of een kleine maar expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we elke expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze experts denken actief graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand zorgvuldig ontworpen die perfect past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met uitmuntende materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw absolute {} opmerkelijk is tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de meest recente en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Gebaseerd op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van expositiebouw en . In hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en exposities tot internationale beurzen. Met iedere jaargang dat , onze en ons begrip van de voortdurend veranderende aard van . We zijn blij op de vruchtbare jaren van prachtige projecten die we hebben , die speciaal zijn in hun realisatie en effect. ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben vergaderd, zijn we bekwaam om de verlangens en van onze belangrijke klanten om te veranderen in tastbare en effectieve tentoonstellingsontwerpen. We nog veel meer jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en eenvoud, of een op maat gemaakte en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een fundamenteel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen uitgebreide ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je firma en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij ons bedrijf zijn we blij op ons bekwaam staf. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor standbouw en hun onvermoeibare commitment aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van talentvolle designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een open en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We geloven dat elke effectieve stand begint met een volledig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, stressvrije ervaring van concept tot perfecte installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op spectaculaire beurzen.

Standbouw Offerte in Bleiswijk ontvangen? Dezelfde dag een Offerte voor uw standbouw per email ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Prijsopgaven in Bleiswijk

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze kosten geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als compacte organisaties. Met ons systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt huren hebben wij een betaalbare oplossing voor uw behoeften en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties gaat deelnemen zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, planken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, lampen en dergelijken.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Reclame en Standbouw.
Beurzen zijn een essentieel deel van het commerciële landschap en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je brede netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, bijzonder kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de beursstand als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offerte in Bleiswijk ontvangen? Dezelfde dag een Offerte voor uw standbouw per email ★ 100% Zonder Verplichting in Bleiswijk

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor een beursopstelling in Bleiswijk per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offerte in Bleiswijk ontvangen? Dezelfde dag een Offerte voor uw standbouw per email ★ 100% Zonder Verplichting

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor een beursopstelling in Bleiswijk per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als collega.

Scroll to Top