beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Bolnes, IJsselmonde, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ridderkerk, Rotterdam, Barendrecht, Carnisse, Lekkerkerk, Alblasserdam.

ERVAAR ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar complete stands, aanpasbare stands, dubbele niveau etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Sta ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere exhibitie stand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een exhibitie stand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons professionele team van ontwerpers streeft ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de uitvoering, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestructureerd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze experts denken actief graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand professioneel ontworpen die naadloos past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle stand designs met hoogwaardige materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke blikvanger opmerkelijk is tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons

Bouwend op een robuuste basis van jarenlange ervaring, zijn we al langdurig actief in de interessante wereld van expositiebouw en beursontwerp. In die tijd hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot internationale beurzen. Met ieder jaar dat verstrijkt, vergroot onze expertise en ons begrip van de dynamische aard van beurzen. We zijn op de vruchtbare jaren van projecten die we hebben afgerond, die elk van hen bijzonder zijn in hun en impact. Dankzij ons meesterschap en de nuttige ervaring die we hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de verlangens en doelstellingen van onze belangrijke klanten om te zetten in en tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog veel meer jaren van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je toegewijde partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de overzeese standbouw. Onze service in standbouw is geheel gericht op je vereisten en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en eenvoud, of een op maat gemaakte stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en modernisering combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een uitstekende expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de unieke beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen uitgebreide ervaring en de realiteit dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je onderneming en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we enorm trots op ons bekwaam staf. Een groep gedreven professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet aan de top kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk competent teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een open en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We zijn ervan overtuigd dat elke succesvolle stand begint met een diep begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in beursstand design in het spel, en werken we met jou om een stand te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standontwerp, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op beurzen.

Krimpen aan den IJssel Koop of Huur Standbouw? - Eenvoudig uw Koop of Huur Beurswand Prijsopgave in Krimpen aan den IJssel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Offerte in Krimpen aan den IJssel

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele wensen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze prijzen zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt hebben wij een oplossing voor uw wensen en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende landen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouwer voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, rekken, toonbanken en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, expositiestand, stand ontwerp en configuratie en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Promotie en Standbouw.
Exposities zijn een belangrijk aspect van het commerciële landschap en een van de meest nuttige manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je beurservaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een booth voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke beurs met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, extreem uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze betrouwbare dienstverlening verwerft u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND ELKE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage
=> Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Krimpen aan den IJssel Koop of Huur Standbouw? - Eenvoudig uw Koop of Huur Beurswand Prijsopgave in Krimpen aan den IJssel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden in Krimpen aan den IJssel

Een Krimpen aan den IJssel Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Krimpen aan den IJssel Koop of Huur Standbouw? - Eenvoudig uw Koop of Huur Beurswand Prijsopgave in Krimpen aan den IJssel aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox verzonden

Een Krimpen aan den IJssel Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor standbouw in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top