beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Doetinchem, Gaanderen, Terborg, Delden, Varsseveld, Silvolde, Vorden, Ruurlo, Ulft, Doesburg.

ONTDEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, modulaire stands, verhoogde etage stands of unieke stands, ons team van deskundige professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Laat ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons professionele team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze specialisten graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand zorgvuldig ontworpen die ideaal past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid zeer hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met topkwaliteit materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw unieke aandachtstrekker uitspringt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de laatste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons

Bouwend op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al actief in de wereld van en beursontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en intieme exposities tot beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, vergroot onze expertise en ons inzicht van de aard van tentoonstellingen. We zijn verheugd op de jaren van geslaagde projecten die we hebben gerealiseerd, die bijzonder zijn in hun verwezenlijking en effect. Dankzij ons professionalisme en de nuttige ervaring die we over de jaren hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de wensen en van onze belangrijke cliënten om te veranderen in en . We anticiperen op nog vele toekomstige jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel de internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op uw vereisten en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een aangepaste en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of opvallende verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je onderneming en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we bijzonder trots op ons deskundig team. Een groep passievolle professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onvermoeibare inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van talentvolle designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een maatje waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er om een transparant en ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We geloven dat elke briljante stand begint met een diep begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in stand design in het spel, en werken we close met jou om een beursstand te creëren die je brand op de superieure manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zorgeloze ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op grootschalige beurzen.

Presentatiestand Zelhem Huren of Kopen

Offerte Verzoek: De Cruciale Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offertes in Zelhem

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw functionele wensen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

Deze indicaties zijn indicatief, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben lange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel omvangrijke als organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt gebruiken hebben wij altijd een oplossing voor uw en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende landen deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouwer . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, televisies, rekken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, tentoonstellingsstand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als vervoer, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Adverteren en Standontwerp.
Exposities zijn een belangrijk component van het commerciële landschap en een van de meest effectieve manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe veelbelovende business te genereren en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een booth voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benaderen elke beurs met hetzelfde enthousiasme en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, zeer uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Montage
=> Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Presentatiestand Zelhem Huren of Kopen in Zelhem

Op zoek naar een Standbouwer in Zelhem? ✅ Krijg dezelfde dag een Offerte voor standontwerp in Zelhem per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Presentatiestand Zelhem Huren of Kopen

Op zoek naar een Standbouwer in Zelhem? ✅ Krijg dezelfde dag een Offerte voor standontwerp in Zelhem per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons verschillende soorten aantrekkelijke beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top