beurswand-logo

Standbouw bedrijf Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Terborg, Silvolde, Ulft, Doetinchem, Gendringen, Varsseveld, Zelhem, Dinxperlo, Didam, Aalten.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, dubbele niveau etage stands of exclusieve stands, ons team van deskundige professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere beursstand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote beursstand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons professionele team van ontwerpers probeert ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de realisatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, efficiënt ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze professionals denken graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand die past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle stand designs met {} materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw unieke blikvanger opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de allernieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Gebaseerd op een robuuste basis van vele jaren ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van expositiebouw en expositieontwerp. In die periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot grote beurzen. Met ieder jaar dat verstrijkt, neemt toe onze deskundigheid en ons van de veranderlijke aard van . We zijn verheugd op de jaren van mooie projecten die we hebben afgerond, die elk bijzonder zijn in hun en invloed. Dankzij ons en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn we gekwalificeerd om de verlangens en doelen van onze opdrachtgevers om te zetten in en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We nog veel meer jaren van samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op jouw noden en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een aangepaste en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een slagvaardige beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je beursstand kan transformeren en de unieke beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De aanzienlijke ervaring en de realiteit dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je bedrijf en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we verheugd op ons ervaren staf. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor standbouw en hun toewijding aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van talentvolle designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er enthousiast over om een helder en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We geloven dat elke succesvolle beursstand begint met een volledig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in beursstand design in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die je brand op de manier vertegenwoordigt.

We beloven een vlekkeloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op imponerende beurzen.

Standbouw Offertes in Gaanderen ontvangen? Dezelfde dag een Offerte voor een Presentatiewand per email ★ 100% Vrijblijvend

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw bedrijf Offertes in Gaanderen

We bieden altijd maatwerk op basis van uw functionele wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De hier genoemde kosten geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel omvangrijke als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt hebben wij altijd een oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben zeker zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, televisies, rekken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de complete verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, tentoonstellingsstand, ontwerp van uw beursstand en configuratie en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Publiciteit en Standontwerp.
Exposities zijn een cruciaal deel van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je brede netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je focust op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een belangrijk branche-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, extreem gerenommeerde uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de presentatie als onze efficiënte dienstverlening behaalt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage
=> Professionele Vervoer
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offertes in Gaanderen ontvangen? Dezelfde dag een Offerte voor een Presentatiewand per email ★ 100% Vrijblijvend in Gaanderen

Op zoek naar een Standbouw bedrijf in Gaanderen? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor standontwerp in Gaanderen per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offertes in Gaanderen ontvangen? Dezelfde dag een Offerte voor een Presentatiewand per email ★ 100% Vrijblijvend

Op zoek naar een Standbouw bedrijf in Gaanderen? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor standontwerp in Gaanderen per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top