beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Heemstede, Bloemendaal, Bennebroek, Haarlem, Hillegom, Halfweg, IJmuiden, Noordwijkerhout, Spaarnwoude, Hoofddorp.

ONDERZOEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond zetten en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Laat ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere beursstand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar creatieve beursstand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het superieure resultaat. Ons team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de uitvoering, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van opwindend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze deskundigen denken actief graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand die ideaal past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met {} materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat je ware {} opvalt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Steunend op een basis van ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van standbouw en expositieontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van en gezellige exposities tot internationale beurzen. Met dat verstrijkt, onze expertise en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van beurzen. We zijn trots op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben voltooid, die elk van hen bijzonder zijn in hun realisatie en effect. Dankzij ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we gedurende de jaren hebben vergaderd, zijn we om de verlangens en doelstellingen van onze opdrachtgevers om te transformeren in en effectieve beursontwerpen. We anticiperen op nog vele jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je loyale partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op je behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en gemak, of een aangepaste en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een succesvolle beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je onderneming en waren op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw zijn we enorm trots op ons ervaren team. Een verzameling enthousiaste professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van creatieve ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, samen als één passievol team.

123-standbouw.nl is er trots op om een open en samenwerkend ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We gaan ervan uit dat elke goed functionerende expositieruimte begint met een begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, je merk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we close met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een probleemloze, stressvrije ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op grootschalige beurzen.

Standbouw Offertes in Zandvoort ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor een Beurswand per email ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offertes in Zandvoort

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw wensen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze prijzen geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel omvangrijke als compacte organisaties. Met ons systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt gebruiken hebben wij altijd een oplossing voor uw wensen en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben uiteraard uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende locaties deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, planken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beursstand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Publiciteit en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een essentieel aspect van het zakenwereld en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe veelbelovende business te genereren en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je je inzet voor kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring doeltreffend en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke beurs met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de zichtbaarheid, professionele uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze dienstverlening bereikt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage en Demontage
=> Vervoer Dienstverlening
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offertes in Zandvoort ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor een Beurswand per email ★ 100% Vrijblijvend in Zandvoort

✅ Vraag direct uw beursstand Offerte in Zandvoort aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offertes in Zandvoort ontvangen? Binnen enkele uren een Offerte voor een Beurswand per email ★ 100% Vrijblijvend

✅ Vraag direct uw beursstand Offerte in Zandvoort aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren per email ontvangen

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als ervaren medewerker.

Scroll to Top