beurswand-logo

Standbouw Prijsopgave

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Beverwijk, Bloemendaal, Heemskerk, Spaarnwoude, Assendelft, Haarlem, Zandvoort, Uitgeest, Castricum, Heemstede.

ERVAAR ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond steken en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, modulaire stands, etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de mogelijkheid ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een kleine maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we helpen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. Ons professionele team van ontwerpers probeert ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze specialisten denken enthousiast graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand professioneel ontworpen die past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke blikvanger opvalt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de allernieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Steunend op een basis van jarenlange ervaring, zijn we al actief in de boeiende wereld van beursbouw en beursontwerp. In deze periode hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot grote beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, neemt toe onze expertise en ons begrijpen van de dynamische aard van tentoonstellingen. We zijn blij op de vruchtbare jaren van geslaagde projecten die we hebben afgerond, die ieder speciaal zijn in hun en . Met dank aan ons professionalisme en de waardevolle ervaring die we hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de en objectieven van onze opdrachtgevers om te in concrete en . We kijken uit naar nog vele toekomstige jaren van vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is je toegewijde partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is geheel gericht op je noden en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een op maat gemaakte en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een uitstekende stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een uitstekende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je onderneming en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we bijzonder trots op ons ervaren staf. Een verzameling gedreven professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van designers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een helder en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We geloven dat elke goed functionerende expositieruimte begint met een begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in beursstand design in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die jouw handelsmerk op de manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, zorgeloze ervaring van ontwerp tot perfecte installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op grootschalige beurzen.

Standbouwer Prijsopgaven in IJmuiden ★ Expositie voor IJmuiden? ★ Binnen maximaal een dag uw Prijsopgave ontvangen

Prijsopgave Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Prijsopgave in IJmuiden

We bieden altijd maatwerk ingericht op uw eisen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

De genoemde prijzen geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel omvangrijke als organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt huren hebben wij een economische oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben uiteraard zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, planken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitmeubilair, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is deskundig in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, stand design en configuratie en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Reclame en Standontwerp.
Beurzen zijn een belangrijk deel van het zakenwereld en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je connecties te verbeteren. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je helpen om je beurservaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een booth voor een groot invloedrijke industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke beurs met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de zichtbaarheid, gerenommeerde uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze dienstverlening u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Professionele Transport Dienstverlening
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouwer Prijsopgaven in IJmuiden ★ Expositie voor IJmuiden? ★ Binnen maximaal een dag uw Prijsopgave ontvangen in IJmuiden

Standbouw expert in IJmuiden ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor een beursstand in IJmuiden per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouwer Prijsopgaven in IJmuiden ★ Expositie voor IJmuiden? ★ Binnen maximaal een dag uw Prijsopgave ontvangen

Standbouw expert in IJmuiden ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave voor een beursstand in IJmuiden per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als collega.

Scroll to Top