beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsopgave

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE !

Vraag hier een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Doorn, Leersum, Buren, Culemborg, Amerongen, Geldermalsen, Odijk, Tiel, Woudenberg, Bunnik.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond zetten en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, veranderlijke stands, etage stands of unieke stands, ons team van professionele professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat elke beursstand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote beursstand die indruk maakt of een maar originele beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we elke beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het oogstrelende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers probeert ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze specialisten denken graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand doordacht ontworpen die uitstekend past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid extreem hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met eersteklas materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw echte aandachtstrekker opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de allernieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons

Steunend op een stevige basis van jarenlange ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van en . In hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en gezellige exposities tot omvangrijke beurzen. Met dat , vergroot onze kennis en ons inzicht van de dynamische aard van beurzen. We zijn verheugd op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben afgerond, die zijn in hun verwezenlijking en invloed. Door ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we gedurende de jaren hebben , zijn we in staat om de en van onze klanten om te transformeren in concrete en standontwerpen. We anticiperen op nog vele jaren van geslaagde samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is jouw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op jouw noden en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een gepersonaliseerde en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het tonen van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij ons bedrijf zijn we bijzonder verheugd op ons bekwaam personeel. Een team gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onverzettelijke inzet aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van briljante designers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer gezellig team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een collega waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een transparant en ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We denken dat elke expositieruimte begint met een grondig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze expertise in standontwerp in het spel, en werken we nauw samen met jou om een stand te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, stressvrije ervaring van concept tot flawless installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze onfeilbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op spectaculaire beurzen.

Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Wijk bij Duurstede voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Verzoek: De Essentiële Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsopgave in Wijk bij Duurstede

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De genoemde indicaties zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel majestueuze als organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt hebben wij continu een economische oplossing voor uw noden en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben inderdaad ruime ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, legplanken, toonbanken en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, stoelen, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beursstand, stand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Marketing en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een belangrijk component van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen opbouwen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een belangrijk branche-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen spannende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze efficiënte dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Transport Service
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Wijk bij Duurstede voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend in Wijk bij Duurstede

Een Wijk bij Duurstede Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standconstructie in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Wijk bij Duurstede voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Een Wijk bij Duurstede Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standconstructie in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top