beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Buren, Neerijnen, Culemborg, Zaltbommel, Tiel, Wijk bij Duurstede, Kerkdriel, Leerdam, Leersum, Meerwijk.

ONDERZOEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond plaatsen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar complete stands, modulaire stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers streeft ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de uitvoering, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze experts denken graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een expositiestand zorgvuldig ontworpen die past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met topkwaliteit materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat je ware {} opvalt tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de allernieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons

Steunend op een solide basis van jarenlange ervaring, zijn we al actief in de boeiende wereld van standbouw en . In hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en intieme exposities tot beurzen. Met iedere jaargang dat voorbij gaat, vergroot onze deskundigheid en ons inzicht van de aard van tentoonstellingen. We zijn op de vruchtbare jaren van prachtige projecten die we hebben afgerond, die ieder speciaal zijn in hun realisatie en invloed. ons meesterschap en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn we gekwalificeerd om de wensen en doelstellingen van onze gewaardeerde opdrachtgevers om te veranderen in concrete en doeltreffende . We anticiperen op nog vele jaren van samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is je toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op je behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een gepersonaliseerde stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de redelijke kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een effectieve expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het tonen van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw zijn we bijzonder blij op ons deskundig team. Een verzameling energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onverzettelijke toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een partner waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een helder en ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We geloven dat elke briljante expositieruimte begint met een grondig begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een stand te creëren die jouw handelsmerk op de manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zonder zorgen ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op spectaculaire beurzen.

Huur uw Beursstand Geldermalsen? Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Geldermalsen voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Prijsopgave Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw Offertes in Geldermalsen

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De genoemde prijzen geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt kopen hebben wij een betaalbare oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben zeker zeer uitgebreide ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, televisies, planken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, stoelen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de complete verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, beursstand ontwerp en uitrusting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Reclame en Standbouw.
Beurzen zijn een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je richt op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring doeltreffend en herinneringswaardig te maken. We hebben veel ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een stand voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten ieder evenement met dezelfde toewijding en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, bijzonder kwalitatieve uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de presentatie als onze betrouwbare dienstverlening verwerft u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Vervoer
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Huur uw Beursstand Geldermalsen? Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Geldermalsen voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Geldermalsen

✅ Vraag snel uw standbouw Offerte in Geldermalsen aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Huur uw Beursstand Geldermalsen? Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Geldermalsen voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

✅ Vraag snel uw standbouw Offerte in Geldermalsen aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top