beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsopgave

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Honselersdijk, De Lier, Oostbuurt, Monster, Ter Heijde, Hoek van Holland, Rijswijk, Maasland, Maassluis, Rozenburg.

BEKIJK ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond plaatsen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, flexibele stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat ieder expositiestand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime expositiestand die indruk maakt of een maar innovatieve expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw indrukwekkende beursstand bij 123-standbouw.nl is een gestructureerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons team van ontwerpers streeft ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je nieuwsgierige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van opwindend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen presentatiestands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze specialisten graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een beursstand professioneel ontworpen die perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle beursstands met topkwaliteit materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw unieke {} uitspringt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de laatste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden verschillende unieke basis stands met scherpe tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Steunend op een stevige basis van vele jaren ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van expositiebouw en . In die tijd hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en gezellige exposities tot wereldwijde beurzen. Met elk jaar dat voorbij gaat, onze kennis en ons van de voortdurend veranderende aard van beurzen. We zijn verheugd op de jaren van mooie projecten die we hebben , die elk zijn in hun en . Door ons vakmanschap en de ervaring die we gedurende de jaren hebben vergaderd, zijn we bekwaam om de voorkeuren en doelen van onze om te in tastbare en standontwerpen. We kijken uit naar nog vele toekomstige jaren van vruchtbare samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is uw loyale partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op uw behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en gemak, of een op maat gemaakte stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een uitstekende expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we heel erg verheugd op ons staf. Een team passievolle professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van talentvolle creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen voldoet de beste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een partner waarbij elk uitstekend teamlid betrokken is bij jouw succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er trots op om een helder en ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We geloven dat elke succesvolle stand begint met een grondig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een stand te creëren die je brand op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standbouw, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op spectaculaire beurzen.

Standontwerp Gezocht Naaldwijk? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Naaldwijk voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Prijsopgave Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsopgave in Naaldwijk

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze indicaties zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als organisaties. Met ons systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt kopen hebben wij altijd een voordelige oplossing voor uw noden en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, televisies, planken, balies en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, stoelen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, stand design en configuratie en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Marketing en Standontwerp.
Beurzen zijn een belangrijk deel van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe veelbelovende business te genereren en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grotere, mondiale tentoonstellingen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je nu interesse hebt in een booth voor een belangrijk branche-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke beurs met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, extreem kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze efficiënte dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Professionele Vervoer
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standontwerp Gezocht Naaldwijk? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Naaldwijk voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend in Naaldwijk

✅ Vraag online uw standbouw Prijsopgave in Naaldwijk aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands kopen.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standontwerp Gezocht Naaldwijk? Ontvang binnen enkele uren een Prijsopgave in Naaldwijk voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

✅ Vraag online uw standbouw Prijsopgave in Naaldwijk aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons meerdere soorten innovatieve beursstands kopen.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top