beurswand-logo

Standbouwer Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Maasland, Rozenburg, Vlaardingen, De Lier, Oostbuurt, Brielle, Schiedam, Hoogvliet, Spijkenisse, Honselersdijk.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, aanpasbare stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Laat ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl geloven we dat iedere beursstand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime beursstand die indruk maakt of een maar creatieve beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we iedere beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons hoogste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers streeft ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze experts denken zorgvuldig graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand doordacht ontworpen die ideaal past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met eersteklas materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je ware aandachtstrekker opmerkelijk is tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse basis stands met scherpe tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons

Bouwend op een basis van langdurige ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van en standontwerp. In hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en exposities tot omvangrijke beurzen. Met iedere jaargang dat wegglipt, groeit onze en ons begrijpen van de aard van . We zijn verheugd op de jaren van projecten die we hebben afgerond, die elk van hen speciaal zijn in hun verwezenlijking en invloed. Door ons en de waardevolle ervaring die we gedurende de jaren hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de voorkeuren en van onze belangrijke klanten om te in concrete en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We kijken uit naar nog van succesvolle samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op je noden en verlangens. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en eenvoud, of een aangepaste en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en modernisering combineren met haalbare overwegingen zoals budget en planning. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook kosteneffectief. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een slagvaardige beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar simpele zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen project werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je firma en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we enorm trots op ons ervaren staf. Een groep energieke professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun constante inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van briljante designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een partner waarbij elk uitstekend teamlid meewerkt aan jouw succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, samen als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een inzichtelijk en ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We denken dat elke expositieruimte begint met een diep begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de best mogelijke manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een probleemloze, zonder zorgen ervaring van design tot perfecte installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op spectaculaire beurzen.

Maassluis een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offerte

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouwer Prijsopgaven in Maassluis

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw wensen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze prijzen zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel majestueuze als verfijnde organisaties. Met ons systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt huren hebben wij altijd een betaalbare oplossing voor uw noden en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende locaties deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, beeldschermen, rekken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is deskundig in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, expositiestand, stand ontwerp en configuratie en zaken als vervoer, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Adverteren en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een belangrijk deel van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, nieuwe klanten te winnen en je brede netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, boeiende internationale beurzen of je richt op kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen inrichten om de beste impact te hebben. Of je je nu voorbereidt op een booth voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we pakken elke tentoonstelling met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de beursstand als onze dienstverlening behaalt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND ELKE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Transport Service
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Maassluis een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offerte in Maassluis

✅ Vraag snel uw beursstand Prijsopgave in Maassluis aan ✅ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Maassluis een Beurswand Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offerte

✅ Vraag snel uw beursstand Prijsopgave in Maassluis aan ✅ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands kopen.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top