beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsopgave

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Hoogerheide, Woensdrecht, Bergen op Zoom, Halsteren, Roosendaal, Steenbergen, Tholen, Stationsbuurt, Sprundel, Sint Willebrord.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond plaatsen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, veranderlijke stands, etage stands of exclusieve stands, ons team van professionele professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de mogelijkheid ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons professionele team van ontwerpers tracht ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestructureerd ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze experts denken zorgvuldig graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand doordacht ontworpen die ideaal past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met hoogwaardige materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat jouw ware blikvanger uitspringt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de meest recente en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke beursstands op maat leasen. Wij bieden meerdere unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons

Bouwend op een basis van jarenlange ervaring, zijn we al heel lang actief in de wereld van beursbouw en expositieontwerp. In hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot wereldwijde beurzen. Met ieder jaar dat , onze kennis en ons van de voortdurend veranderende aard van evenementen. We zijn trots op de jaren van projecten die we hebben voltooid, die elk van hen zijn in hun uitvoering en . ons professionalisme en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben , zijn we gekwalificeerd om de verlangens en van onze gewaardeerde opdrachtgevers om te in zichtbare en standontwerpen. We kijken uit naar nog van vruchtbare samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op jouw behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een aangepaste en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn open over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een reflectie is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een uitstekende beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je bedrijf en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw zijn we enorm blij op ons deskundig staf. Een groep passievolle professionals die hun passie voor expositiebouw en hun toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de hoogste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de individuele behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder warm team dat gelooft in het creëren van een uplifting en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een collega waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een helder en ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We zijn ervan overtuigd dat elke beursstand begint met een uitgebreid begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw brand te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in stand design in het spel, en werken we close met jou om een stand te creëren die je brand op de superieure manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van ontwerp tot perfecte installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op spectaculaire beurzen.

Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Centrum voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Aanvragen: De Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

We werken ook buiten de regio Noord-Brabant:

Beurswand Offerte ★ Beurs in Deventer ★ Online Ontvangen

Standbouw bedrijf Prijsopgave in Centrum

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw functionele wensen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze prijzen geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij steeds een voordelige oplossing voor uw wensen en voorkeuren"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouw expert voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, planken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, zitplaatsen, verlichting en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beursstand, stand design en configuratie en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Reclame en Expositieopbouw.
Exposities zijn een cruciaal component van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de kracht van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, nieuwe potentiële business te genereren en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grotere, boeiende internationale beurzen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke tentoonstelling met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verhoogde zichtbaarheid, zeer kwalitatieve uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de als onze dienstverlening verwerft u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Op- en Afbouw
=> Vervoer
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Centrum voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend in Centrum

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor een beursstand in Centrum in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie in Centrum voor een Beurswand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor een beursstand in Centrum in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top