beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Halsteren, Tholen, Woensdrecht, Centrum, Hoogerheide, Steenbergen, Stationsbuurt, Roosendaal, Yerseke, Zevenhuizen.

ONTDEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, verhoogde etage stands of unieke stands, ons team van professionele professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot groene stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van topkwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Geef ons de kans ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder exhibitie stand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze specialisten graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de essentiële doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die naadloos past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom construeren wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat uw unieke blikvanger uitspringt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de laatste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons

Gebaseerd op een stevige basis van langdurige ervaring, zijn we al actief in de boeiende wereld van beursbouw en expositieontwerp. In die tijd hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot internationale beurzen. Met ieder jaar dat voorbij gaat, onze en ons inzicht van de dynamische aard van tentoonstellingen. We zijn blij op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben , die ieder speciaal zijn in hun uitvoering en effect. Met dank aan ons vakmanschap en de waardevolle ervaring die we gedurende de jaren hebben vergaderd, zijn we bekwaam om de voorkeuren en doelstellingen van onze cliënten om te veranderen in concrete en doeltreffende standontwerpen. We kijken uit naar nog vele jaren van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is uw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op uw behoeften en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een op maat gemaakte en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en vernieuwing combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een degelijke en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze praktische aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het laten zien van je bedrijf en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we bijzonder verheugd op ons team. Een groep passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun constante toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de beste kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een bijzonder vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een partner waarbij elk competent teamlid meewerkt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er trots op om een open en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We zijn ervan overtuigd dat elke goed functionerende stand begint met een begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, jouw handelsmerk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, zonder zorgen ervaring van concept tot vlekkeloze installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onfeilbare toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op grootschalige beurzen.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf in Bergen op Zoom Nodig? Ontvang Uw Offerte in Bergen op Zoom ★ Beurs voor Bergen op Zoom?

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offerte in Bergen op Zoom

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele behoefte. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze indicaties zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel omvangrijke als compacte organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt gebruiken hebben wij altijd een economische oplossing voor uw en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste gebieden hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, tv-schermen, rekken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beurswand, stand ontwerp en uitrusting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Reclame en Standontwerp.
Beurzen zijn een essentieel component van het commerciële landschap en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je brede netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je beurservaring succesvol en memorabel te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen opbouwen om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een belangrijk branche-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, bijzonder kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de beursstand als onze betrouwbare dienstverlening behaalt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Montage en Demontage
=> Professionele Vervoer
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Het Beste Expositiebouw Bedrijf in Bergen op Zoom Nodig? Ontvang Uw Offerte in Bergen op Zoom ★ Beurs voor Bergen op Zoom? in Bergen op Zoom

Op zoek naar een Standbouw expert van Bergen op Zoom? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor standontwerp in Bergen op Zoom per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als collega.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Het Beste Expositiebouw Bedrijf in Bergen op Zoom Nodig? Ontvang Uw Offerte in Bergen op Zoom ★ Beurs voor Bergen op Zoom?

Op zoek naar een Standbouw expert van Bergen op Zoom? ✅ Krijg binnen enkele uren een Offerte voor standontwerp in Bergen op Zoom per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als collega.

Scroll to Top