beurswand-logo

Beursstand Prijsindicatie

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Boxtel, Beek, Oisterwijk, Borne, Vught, Oirschot, Schijndel, Best, Wijbosch, Berlicum.

ERVAAR ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw betrouwbare Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, dubbele niveau etage stands of exclusieve stands, ons team van deskundige professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als indrukwekkend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw uitstekende merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Geef ons de kans ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat ieder exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met toewijding, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers streeft ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de implementatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van opwindend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand exact zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze experts denken graag met je mee over de superieure oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw bedrijf, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand doordacht ontworpen die naadloos past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met {} materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke aandachtstrekker opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de allernieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische creatieve beursstands op maat huren. Wij bieden verschillende basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons

Gebaseerd op een basis van vele jaren ervaring, zijn we al langdurig actief in de interessante wereld van en standontwerp. In die periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van en persoonlijke exposities tot wereldwijde beurzen. Met ieder jaar dat , groeit onze expertise en ons begrijpen van de aard van . We zijn trots op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben afgerond, die elk van hen speciaal zijn in hun verwezenlijking en impact. ons meesterschap en de ervaring die we hebben , zijn we bekwaam om de en doelstellingen van onze gewaardeerde klanten om te transformeren in en tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog veel meer jaren van geslaagde samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je betrokken partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is compleet gericht op je behoeften en wensen. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met haalbare overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken strak samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een slagvaardige stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand perfect te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je onderneming en waren op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we heel erg blij op ons deskundig staf. Een verzameling passievolle professionals die hun passie voor expositiebouw en hun constante commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante designers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk teamlid deelneemt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een transparant en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We zijn ervan overtuigd dat elke succesvolle beursstand begint met een volledig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in standontwerp in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de meest ideale manier vertegenwoordigt.

We beloven een probleemloze, zonder zorgen ervaring van concept tot installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op spectaculaire beurzen.

Breukelen Standbouw bedrijf gezocht? - Online uw Huur Of Koop Beurswand Prijsindicatie in Breukelen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Beursstand Prijsindicatie in Breukelen

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze prijzen geven een beeld, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel majestueuze als verfijnde organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij een voordelige oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben zeker ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Ook als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouw specialist voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, rekken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Publiciteit en Standbouw.
Exposities zijn een cruciaal component van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je krachtige merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je richt op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je expositie ervaring succesvol en onvergetelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu interesse hebt in een stand voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benaderen elke beurs met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen opwindende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage en Demontage
=> Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Breukelen Standbouw bedrijf gezocht? - Online uw Huur Of Koop Beurswand Prijsindicatie in Breukelen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden in Breukelen

✅ Vraag direct uw beursdesign Prijsindicatie in Breukelen aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Breukelen Standbouw bedrijf gezocht? - Online uw Huur Of Koop Beurswand Prijsindicatie in Breukelen aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

✅ Vraag direct uw beursdesign Prijsindicatie in Breukelen aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox verzonden

U kunt bij ons soorten innovatieve beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren partner.

Scroll to Top