beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsindicatie

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier vrijblijvend een  Beursstand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Breukelen, Beek, Borne, Vught, Oisterwijk, Schijndel, Oirschot, Wijbosch, Best, Berlicum.

ONDERZOEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond plaatsen en je publiek aantrekken. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, flexibele stands, dubbele niveau etage stands of speciale stands, ons team van deskundige professionals bouwt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en degelijkheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Geef ons de kans ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het eersteklas resultaat. Ons professionele team van ontwerpers probeert ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de implementatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestroomlijnd ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze raadgevers graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand professioneel ontworpen die ideaal past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle expositiestands met {} materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je unieke blikvanger opvalt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden meerdere stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw professionele bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over 123-standbouw.nl

Gebaseerd op een basis van langdurige ervaring, zijn we al heel lang actief in de interessante wereld van en beursontwerp. In deze periode hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot wereldwijde beurzen. Met ieder jaar dat wegglipt, groeit onze en ons begrijpen van de veranderlijke aard van tentoonstellingen. We zijn blij op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben afgerond, die elk speciaal zijn in hun realisatie en invloed. Met dank aan ons vakmanschap en de ervaring die we hebben opgebouwd, zijn we bekwaam om de en objectieven van onze gewaardeerde cliënten om te zetten in concrete en . We anticiperen op nog veel meer jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je toegewijde partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel de wereldwijde standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op je noden en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een aangepaste stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we vindingrijkheid en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van promotie tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand perfect te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen werkzaamheden werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je firma en producten op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klanttevredenheid streven.

Bij 123-standbouw zijn we blij op ons ervaren staf. Een team enthousiaste professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onvermoeibare inzet aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van ontwerpers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk uitstekend teamlid deelneemt aan jouw belangrijk succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één passievol team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een helder en ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We dat elke effectieve beursstand begint met een begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om aandachtig naar je te luisteren, je merk te begrijpen en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in stand design in het spel, en werken we met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, stressvrije ervaring van ontwerp tot perfecte installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onwankelbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten schitteren op imponerende beurzen.

Standbouwer Prijsopgaven in Boxtel ★ Beurs in Boxtel? ★ Binnen een dag uw Prijsopgave ontvangen

Prijsopgave Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een betrouwbare prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsindicatie in Boxtel

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze indicaties geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt hebben wij een voordelige oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) landen deel wilt nemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouwer voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals verlichting, televisies, planken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, lampen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als vervoer, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat efficiënter en kwalitatief beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Verbinding tussen Reclame en Standontwerp.
Exposities zijn een essentieel aspect van het zakenwereld en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe veelbelovende business te genereren en je omvangrijke netwerk uit te breiden. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je helpen om je beurservaring succesvol en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een stand voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke beurs met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en waardevolle ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, zeer gerenommeerde uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de als onze betrouwbare dienstverlening behaalt u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Transport
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouwer Prijsopgaven in Boxtel ★ Beurs in Boxtel? ★ Binnen een dag uw Prijsopgave ontvangen in Boxtel

Op zoek naar een Standbouwer voor Boxtel? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor standontwerp in Boxtel per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouwer Prijsopgaven in Boxtel ★ Beurs in Boxtel? ★ Binnen een dag uw Prijsopgave ontvangen

Op zoek naar een Standbouwer voor Boxtel? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsindicatie voor standontwerp in Boxtel per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top