beurswand-logo

Standbouw Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier een  Expo Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Middelburg, Waddinxveen, Bloemendaal, Reeuwijk, Gouda, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Hoorn, Zevenhuizen, Moordrecht.

ONDERZOEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond steken en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, aanpasbare stands, verhoogde etage stands of unieke stands, ons team van deskundige professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Sta ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke exhibitie stand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een compacte maar innovatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het indrukwekkende ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, efficiënt ontwerp dat een permanente indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van opwindend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook consultatie op maat. Onze specialisten denken actief graag met je mee over de beste oplossing voor jouw tentoonstellingsparticipatie. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand die naadloos past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met eersteklas materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat je echte aandachtstrekker opmerkelijk is tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van standbouw, zodat jij altijd de allernieuwste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je voordelige beursstands op maat huren. Wij bieden verschillende unieke basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit verschillende materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw bedrijf, budget en uitstraling.

Over 123-standbouw.nl

Bouwend op een stevige basis van vele jaren ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van en beursontwerp. In die tijd hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en exposities tot omvangrijke beurzen. Met dat verstrijkt, groeit onze kennis en ons begrip van de dynamische aard van . We zijn op de vruchtbare jaren van geslaagde projecten die we hebben gerealiseerd, die elk bijzonder zijn in hun uitvoering en impact. Dankzij ons vakmanschap en de ervaring die we hebben , zijn we in staat om de wensen en doelen van onze belangrijke cliënten om te in zichtbare en efficiënte standontwerpen. We verwachten nog van samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is je betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op je vereisten en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een op maat gemaakte en unieke stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om je inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met praktische overwegingen zoals budget en planning. We zijn eerlijk over de redelijke kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een effectieve expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand optimaal te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je alle werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het presenteren van je firma en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we enorm verheugd op ons bekwaam staf. Een bende passievolle professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onvermoeibare toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van talentvolle ontwerpers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst gezellig team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een enthousiast en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk uitstekend teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één enthousiast team.

123-standbouw.nl is er trots op om een inzichtelijk en ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We zijn ervan overtuigd dat elke succesvolle expositieruimte begint met een begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in beursstand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van ontwerp tot perfecte installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standbouw, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de betrouwbare partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op spectaculaire beurzen.

Boskoop Standontwerp Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offertes

Offerte Verzoek: De Belangrijke Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en budget. Onze offertes zijn 100% vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bloeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Prijsopgaven in Boskoop

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw functionele eisen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze prijzen geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als compacte organisaties. Met ons aanpasbare systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze indrukwekkende beursstands kunt kopen hebben wij een betaalbare oplossing voor uw wensen en desires"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben uiteraard ruime ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale gaat deelnemen zijn wij de juiste ervaren standbouw expert . Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook nationaal en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, televisies, legplanken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafels, stoelen, verlichting en overige artikelen.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standontwerpbureau is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, ontwerp van uw beursstand en uitrusting en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Marketing en Standbouw.
Evenementen zijn een essentieel component van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je sterke merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu geïnteresseerd bent in grootschalige, wereldwijde evenementen of je focust op intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je assisteren in het creëren van je beurservaring succesvol en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een booth voor een belangrijk branche-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Transport
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Boskoop Standontwerp Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offertes in Boskoop

Op zoek naar een Standbouwer in Boskoop? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsopgave voor standontwerp in Boskoop per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Boskoop Standontwerp Nodig? ★ 100% Vrijblijvend Offertes

Op zoek naar een Standbouwer in Boskoop? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsopgave voor standontwerp in Boskoop per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons meerdere soorten aantrekkelijke beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top