beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN 7 DAGEN !

Vraag hier een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Middelburg, Waddinxveen, Boskoop, Gouda, Reeuwijk, Moordrecht, Zevenhuizen, Bodegraven, Nieuwerkerk aan den IJssel, Stein.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond zetten en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, dubbele niveau etage stands of speciale stands, ons team van professionele professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze superieure standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het uitdagende project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Sta ons jouw visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat elke beursstand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke beursstand die indruk maakt of een bescheiden maar beursstand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de beursstand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we elke beursstand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw beursstand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste advies tot het ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je absoluut tevreden bent met het superieure resultaat. Ons professionele team van ontwerpers streeft ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de implementatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, gestructureerd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook ondersteuning op maat. Onze deskundigen graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand zorgvuldig ontworpen die perfect past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid extreem hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle beursstands met {} materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van productieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw echte blikvanger opmerkelijk is tussen de overige stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse basis stands met scherpe tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Over ons bedrijf

Gebaseerd op een basis van jarenlange ervaring, zijn we al vele jaren actief in de boeiende wereld van expositiebouw en . In die tijd hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van en exposities tot omvangrijke beurzen. Met iedere jaargang dat verstrijkt, onze deskundigheid en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van . We zijn verheugd op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben , die ieder speciaal zijn in hun verwezenlijking en invloed. ons professionalisme en de waardevolle ervaring die we gedurende de jaren hebben opgebouwd, zijn we in staat om de voorkeuren en doelen van onze cliënten om te transformeren in concrete en efficiënte standontwerpen. We anticiperen op nog vele jaren van samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op jouw vereisten en wensen. Of je nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en comfort, of een op maat gemaakte en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en vernieuwing combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een effectieve stand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verhoogt of opvallende verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het houden van korte lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je eigen onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het presenteren van je onderneming en waren op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we heel erg trots op ons staf. Een verzameling energieke professionals die hun passie voor standbouw en hun onvermoeibare commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van briljante creatieve geesten tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen beantwoordt aan de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijd team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een metgezel waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, collectief als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er trots op om een en ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We dat elke stand begint met een grondig begrip van de bijzondere behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw brand te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in standontwerp in het spel, en werken we nauw samen met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de superieure manier vertegenwoordigt.

We garanderen een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van ontwerp tot perfecte installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standbouw, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op beurzen.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Bloemendaal voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsopgaven in Bloemendaal

We bieden altijd maatwerk op basis van uw functionele eisen. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze prijzen zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt kopen hebben wij steeds een voordelige oplossing voor uw behoeften en voorkeuren"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben zeker ruime ervaring met het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Ook als u aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) werelddelen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, televisies, legplanken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lampen en andere benodigdheden.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, tentoonstellingsstand, stand ontwerp en configuratie en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor spaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Reclame en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een belangrijk deel van het bedrijfsleven en een van de beste manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe klanten te winnen en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je beurservaring succesvol en memorabel te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen opbouwen om de meeste aandacht te trekken. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een groot toonaangevende industrie-evenement of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities spannende en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verbeterde zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de beursstand als onze dienstverlening verwerft u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Op- en Afbouw
=> Transport
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Bloemendaal voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Bloemendaal

Een Bloemendaal Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor standconstructie in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Bloemendaal voor een Presentatiewand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Een Bloemendaal Standbouwer Inschakelen? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Offerte voor standconstructie in uw mailbox ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze dienstverlening op basis van uw middelen.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als toegewijde collega.

Scroll to Top