beurswand-logo

Standbouw Prijsindicaties

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Kaatsheuvel, Horst, Drunen, Loon op Zand, Heusden, Nieuwkuijk, Udenhout, Horst, Vlijmen, Waardhuizen.

BEKIJK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, flexibele stands, verhoogde etage stands of speciale stands, ons team van professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot milieuvriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als opvallend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van eersteklas kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een grote exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een diepgaand begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het oogstrelende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het superieure resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het boeiende ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestroomlijnd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze professionals denken graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een display stand ontworpen die uitstekend past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle expositiestands met topkwaliteit materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat je echte blikvanger opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de meest recente en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare creatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en indrukwekkende uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Bouwend op een stevige basis van vele jaren ervaring, zijn we al langdurig actief in de interessante wereld van beursbouw en expositieontwerp. In die periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en persoonlijke exposities tot wereldwijde beurzen. Met elk jaar dat wegglipt, onze deskundigheid en ons begrijpen van de veranderlijke aard van . We zijn op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben afgerond, die elk uniek zijn in hun uitvoering en . ons vakmanschap en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben verworven, zijn we in staat om de wensen en doelstellingen van onze om te zetten in tastbare en doeltreffende standontwerpen. We nog vele toekomstige jaren van geslaagde samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is je betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze service in standbouw is compleet gericht op je noden en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een gepersonaliseerde stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en vernieuwing combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, bijzonder en onvergetelijk te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een effectieve beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De jarenlange ervaring en het feit dat we alle disciplines in huis hebben, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan je behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar het betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het tonen van je onderneming en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we bijzonder blij op ons ervaren team. Een team gedreven professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onverzettelijke inzet aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt stevig samen, van briljante ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke opvallende stand die we bouwen beantwoordt aan de top kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een warm team dat gelooft in het creëren van een positieve en steunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een maatje waarbij elk bekwaam teamlid betrokken is bij jouw substantieel succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een helder en ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We geloven dat elke effectieve beursstand begint met een diep begrip van de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, je merk te en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze verregaande expertise in stand design in het spel, en werken we nauw samen met jou om een beursstand te creëren die jouw merk op de manier vertegenwoordigt.

We beloven een naadloze, zorgeloze ervaring van ontwerp tot perfecte installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op grootschalige beurzen.

Waalwijk Standbouw Nodig? ★ 100% Zonder Verplichting Offertes

Prijsopgave Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Prijsindicaties in Waalwijk

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw behoefte. U kunt altijd gaan voor:
een complete beursstand, optionele aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

De hier genoemde prijzen geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel als organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt huren hebben wij altijd een economische oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ

Wij hebben zeker zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als wereldwijd.

Zeker als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende internationale deel wilt nemen zijn wij de juiste flexibele standbouw expert voor u. Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over de opties. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, planken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lampen en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw deelname aan de beurs. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, stand design en uitrusting en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel arbeid. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Promotie en Standbouw.
Evenementen zijn een cruciaal deel van het bedrijfsleven en een van de meest effectieve manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe klanten te winnen en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, boeiende internationale beurzen of je focust op kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het begeleiden van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je booth kunnen ontwerpen om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we benutten ieder evenement met dezelfde toewijding en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de meest niche evenementen opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW IMPRESSIEVE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, zeer gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de als onze betrouwbare dienstverlening u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Waalwijk Standbouw Nodig? ★ 100% Zonder Verplichting Offertes in Waalwijk

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor een beursopstelling in Waalwijk per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren partner.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Waalwijk Standbouw Nodig? ★ 100% Zonder Verplichting Offertes

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang dezelfde dag een Offerte voor een beursopstelling in Waalwijk per email ✅ 100% Zonder Verplichting

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands huren.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als ervaren partner.

Scroll to Top