beurswand-logo

Standbouw Offertes

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Wierden, Almelo, Vroomshoop, Hulsen, Nijverdal, Enter, Rijssen, Borne, Delden, Ommen.

ONTDEK ONS BEKENDE BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw veilige Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond plaatsen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, aanpasbare stands, etage stands of unieke stands, ons team van professionele professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van innovatieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we maken. Sta ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere expositiestand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime expositiestand die indruk maakt of een maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we iedere expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een doordachte inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om baanbrekende ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de uitvoering, wordt meticuleus gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een stimulerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, efficiënt ontwerp dat een langdurige indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je bij elke stap, van uitdagend ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand juist zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen expositiestands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze experts denken zorgvuldig graag met je mee over de meest geschikte oplossing voor jouw beursbetrokkenheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand ontworpen die past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom creëren wij alle beursstands met hoogwaardige materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat je echte blikvanger opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de recentste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de allernieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische innovatieve beursstands op maat huren. Wij bieden diverse basis stands met concurrerende tarieven aan, die compleet aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt ontworpen. Kortom, bij ons kun je kiezen uit diverse materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons

Bouwend op een stevige basis van vele jaren ervaring, zijn we al actief in de wereld van beursbouw en standontwerp. In deze periode hebben we een uitgebreid scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en persoonlijke exposities tot beurzen. Met dat wegglipt, neemt toe onze deskundigheid en ons van de veranderlijke aard van evenementen. We zijn op de productieve jaren van prachtige projecten die we hebben afgerond, die uniek zijn in hun uitvoering en invloed. Door ons professionalisme en de waardevolle ervaring die we in de loop der jaren hebben , zijn we gekwalificeerd om de verlangens en doelstellingen van onze klanten om te transformeren in tastbare en . We verwachten nog vele jaren van geslaagde samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is je loyale en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is compleet gericht op je vereisten en verlangens. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en eenvoud, of een op maat gemaakte stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken nauw samen met jij om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook kosteneffectief. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, speciaal en memorabel te maken.

Verlichting speelt een cruciale rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de passende verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand complementeert of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een essentieel element dat je stand kan transformeren en de indrukwekkende beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, maken ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en originele oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je werkzaamheden werken. Dit biedt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze praktische aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: het tonen van je firma en producten op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we heel erg trots op ons deskundig staf. Een bende enthousiaste professionals die hun passie voor expositiebouw en hun onvermoeibare toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de eerste klasse kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een vriendelijk team dat gelooft in het creëren van een uplifting en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een partner waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, samen als één passievol team.

123-standbouw.nl is er blij mee om een open en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw stand. We zijn ervan overtuigd dat elke effectieve stand begint met een uitgebreid begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw handelsmerk te bevatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitgebreide expertise in beursstand design in het spel, en werken we intensief met jou om een expositieruimte te creëren die jouw merk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, zonder zorgen ervaring van design tot vlekkeloze installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw deskundige partner voor standontwerp, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze toewijding aan uitmuntendheid, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op imponerende beurzen.

Standontwerp Gezocht Vriezenveen? Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave in Vriezenveen voor een Beurswand per email ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Standbouw Offertes in Vriezenveen

We bieden altijd maatwerk op basis van uw functionele wensen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beursstand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze indicaties zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel grote als organisaties. Met ons systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze moderne beursstands kunt huren hebben wij steeds een voordelige oplossing voor uw en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben uiteraard zeer uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als buiten Europa.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende internationale deelneemt zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist . Door ons innovatieve modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die beursstands leveren. De meeste gebieden hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, rekken, recepties en deuren.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitmeubilair, lichtbronnen en overige artikelen.
Door hier een standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  het bouwen van stands. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw expositieruimte, beurswand, stand design en inrichting en zaken als transport, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de concentratie die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Marketing en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een cruciaal component van het zakenwereld en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je merknaam op te bouwen, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je je nu inschrijft voor grotere, boeiende internationale beurzen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je helpen om je beurservaring productief en onvergetelijk te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je opmerkelijke stand kunnen inrichten om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een grote vakbeurs of een beperkte, specifieke conferentie, we benaderen elke tentoonstelling met dezelfde passie en oog voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities opwindende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFICIËNTIE VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, bijzonder uitstraling en enorme flexibiliteit in zowel de tentoonstelling als onze efficiënte dienstverlening u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijktijdig kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR KOSTEN (EN HELP HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND ELKE BEURS ANDERS IN TE RICHTEN…  
MAAR STEEDS GEBRUIK MAKEND VAN PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN O.A.​

=> Beursstand Ontwerp en Design van uw Visuals
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Standontwerp Gezocht Vriezenveen? Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave in Vriezenveen voor een Beurswand per email ★ 100% Vrijblijvend in Vriezenveen

Op zoek naar een Standbouw expert voor Vriezenveen? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsopgave voor standontwerp in Vriezenveen per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand vormgeving en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standontwerp Gezocht Vriezenveen? Ontvang dezelfde dag een Prijsopgave in Vriezenveen voor een Beurswand per email ★ 100% Vrijblijvend

Op zoek naar een Standbouw expert voor Vriezenveen? ✅ Krijg dezelfde dag een Prijsopgave voor standontwerp in Vriezenveen per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top