beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Beursstand Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

Vraag hier een  Expositiestand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk.

ONTDEK ONS BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar complete stands, modulaire stands, dubbele niveau etage stands of unieke stands, ons team van deskundige professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan uitstekende opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van topkwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw uitstekende merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat iedere expositiestand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een compacte maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we iedere expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met , precisie en professionaliteit.

Het proces van creatie van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het aantrekkelijke ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je compleet tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons team van ontwerpers streeft ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je geïnteresseerde bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het uitdagende ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestructureerd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij geloven dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je actief betrokken bent bij elke stap, van opwindend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

Ons bedrijf biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze deskundigen graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursexpositie. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw zaak, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand ontworpen die uitstekend past bij jouw zaak en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle expositiestands met uitmuntende materialen en volgens de modernste technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw unieke {} opvalt tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de allernieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke innovatieve beursstands op maat inhuren. Wij bieden diverse stijlvolle basis stands met competitieve tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere hoogwaardige materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw professionele bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Gebaseerd op een solide basis van ervaring, zijn we al vele jaren actief in de wereld van en beursontwerp. In hebben we een groot scala aan projecten uitgevoerd, van bescheiden en gezellige exposities tot internationale beurzen. Met iedere jaargang dat wegglipt, onze deskundigheid en ons inzicht van de veranderlijke aard van . We zijn trots op de productieve jaren van geslaagde projecten die we hebben afgerond, die ieder bijzonder zijn in hun uitvoering en . ons vakmanschap en de ervaring die we gedurende de jaren hebben vergaderd, zijn we om de en doelstellingen van onze klanten om te in tastbare en doeltreffende standontwerpen. We anticiperen op nog vele toekomstige jaren van geslaagde samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel internationale standbouw. Onze service in standbouw is geheel gericht op jouw vereisten en wensen. Of u nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een aangepaste en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met haalbare overwegingen zoals budget en planning. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook kosteneffectief. Van promotie tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke expositiestand een weerspiegeling is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een centrale rol bij het opzetten van een uitstekende beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een uitstekende tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de unieke sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten benadrukken en zelfs de interactie met je actieve publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de ongeëvenaarde beleving van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines beheersen, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan jouw onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om snel en efficiënt te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het eerste ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je onderneming en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we verheugd op ons bekwaam staf. Een bende passievolle professionals die hun passie voor expositiebouw en hun constante commitment aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve geesten tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een hartelijk team dat gelooft in het creëren van een positieve en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid betrokken is bij jouw succes. Je succes is ons succes, en daar werken we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er verheugd over om een open en ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We gaan ervan uit dat elke expositieruimte begint met een grondig begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw brand te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we intensief met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, zonder zorgen ervaring van ontwerp tot vlekkeloze installatie dankzij onze immense 15+ jaar ervaring. Als jouw toegewijde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen kwalitatieve, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van vaardige professionals en onze vaste toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op beurzen.

Op zoek naar Standbouw Utrecht? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Utrecht voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

Offerte Verzoek: De Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een volgend niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder lastige verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw Offerte in Utrecht

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw functionele wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals vervoer en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

De genoemde kosten geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u maximale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt huren hebben wij een voordelige oplossing voor uw noden en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben inderdaad zeer uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u aan meerdere beurzen in verschillende locaties gaat deelnemen zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouwer voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in het bouwen van stands die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook nationaal en zelfs in het buitenland. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het gebruikmaken van een beursstand door te huren of te kopen per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, beeldschermen, planken, balies en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitmeubilair, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, ontwerp van uw beursstand en inrichting en zaken als verplaatsing, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel energie. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Interactie tussen Publiciteit en Standbouw.
Exposities zijn een essentieel component van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om je doelgroep te bereiken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, je klantenbestand uit te breiden en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grootschalige, wereldwijde evenementen of je je inzet voor intiemere, meer niche evenementen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je evenementervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het ondersteunen van klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je indrukwekkende stand kunnen inrichten om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de meest niche evenementen leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, kwalitatieve uitstraling en grote flexibiliteit in zowel de presentatie als onze uitgebreide dienstverlening bereikt u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND IEDERE BEURS ANDERS TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Opbouwen en Afbouwen
=> Professionele Vervoer Dienstverlening
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Op zoek naar Standbouw Utrecht? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Utrecht voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting in Utrecht

✅ Vraag online uw beursdesign Prijsindicatie in Utrecht aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Op zoek naar Standbouw Utrecht? Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie in Utrecht voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Zonder Verplichting

✅ Vraag online uw beursdesign Prijsindicatie in Utrecht aan ✅ 100% Zonder Verplichting en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons meerdere soorten uitstekende beursstands kopen.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als ervaren collega.

Scroll to Top