beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Stein, Montfoort, Heeswijk, Woerden, Lopik, Schoonhoven, Reeuwijk, Bodegraven, Harmelen, IJsselstein.

ONTDEK ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW VERTROUWDE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl fungeren als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de strategische voorgrond brengen en je publiek betrekken. Of je nu op zoek bent naar totale stands, veranderlijke stands, verhoogde etage stands of bijzondere stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van progressieve alluminium stands tot duurzame stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze standaard verzekeren we je van topkwaliteit en bestendigheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk in de schijnwerpers, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Sta ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn overtuigd we dat iedere exhibitie stand uniek moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een maar innovatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we iedere exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw prachtige beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het indrukwekkende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het superieure resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om innovatieve ontwerpen te creëren die niet alleen je uitstekende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de realisatie, wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd door onze experts. Of je nu een motiverend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een trendy, gestructureerd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in realiteit. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je volledig op de hoogte bent bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand net zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze professionals denken actief graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw onderneming, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand doordacht ontworpen die perfect past bij jouw onderneming en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de kwaliteit extreem hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met topkwaliteit materialen en volgens de geavanceerde technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat uw unieke {} uitspringt tussen de concurrerende stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de nieuwste en uiterst effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse unieke basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere kwalitatieve materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw professionele bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Gebaseerd op een solide basis van vele jaren ervaring, zijn we al langdurig actief in de interessante wereld van en expositieontwerp. In deze periode hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van kleine en exposities tot internationale beurzen. Met dat voorbij gaat, neemt toe onze kennis en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van . We zijn op de jaren van prachtige projecten die we hebben gerealiseerd, die elk uniek zijn in hun verwezenlijking en invloed. ons meesterschap en de waardevolle ervaring die we hebben vergaderd, zijn we om de voorkeuren en doelen van onze cliënten om te veranderen in zichtbare en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We anticiperen op nog vele jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is uw betrokken en betrouwbare partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze service in standbouw is volledig gericht op uw noden en wensen. Of jij nu op zoek bent naar een flexibel standbouw concept voor flexibiliteit en eenvoud, of een aangepaste stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken strak samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen oogstrelend is, maar ook waardevol. Van publiciteit tot standbouw, we hebben het hele pakket in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een afspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, speciaal en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een slagvaardige expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een geweldige presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand volledig te belichten, rekening houdend met de grootte, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de gezellige sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of opvallende verlichting om de aandacht van nieuwsgierige voorbijgangers te trekken, ons ervaren team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een simpel detail, het is een onmisbaar element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke ervaring van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze jarenlange ervaring en de realiteit dat we alle disciplines beheersen, bevrijden ons in staat om iedere uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze hands-on aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de laatste installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het laten zien van je firma en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het summum van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we bijzonder blij op ons bekwaam personeel. Een verzameling gedreven professionals die hun passie voor standbouw en hun onvermoeibare toewijding aan klanttevredenheid naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van creatieve ontwerpers tot vakmensen, om ervoor te zorgen dat elke prachtige stand die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst gezellig team dat gelooft in het creëren van een inspirerende en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een passievol en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar streven we elke dag aan, collectief als één passievol team.

123-standbouw.nl is er om een open en coöperatief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We denken dat elke goed functionerende expositieruimte begint met een uitgebreid begrip van de unieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om je te horen, jouw handelsmerk te doorgronden en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw stand. Daarna brengen we onze expertise in beursstand design in het spel, en werken we intensief met jou om een beursstand te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We garanderen een probleemloze, stressvrije ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standontwerp, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op grootschalige beurzen.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Oudewater voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Aanvragen: De Belangrijke Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een inzichtelijke offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn absoluut vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsopgaven in Oudewater

We bieden u altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en accessoires!

De hier genoemde indicaties zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben jarenlange ervaring in het assisteren van beursdeelnames van zowel grote als compacte organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt kopen hebben wij steeds een voordelige oplossing voor uw wensen en verlangens"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad ruime ervaring met het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) internationale deel wilt nemen zijn wij de juiste ervaren standbouw specialist voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde frames en andere onderdelen – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouwers die stands voor beurzen leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw aanbieders werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor stands die modulair kunnen worden opgebouwd, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, beeldschermen, rekken, recepties en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, lichtbronnen en dergelijken.
Door hier een offerte voor standbouw op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, expositiestand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als verplaatsing, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat meer bekwaam en vaardiger uw beursorganisatie te regelen. Daardoor kunt u besparen – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Promotie en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een belangrijk aspect van het commerciële landschap en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van tentoonstellingen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe veelbelovende business te genereren en je connecties te verbeteren. Of je nu geïnteresseerd bent in grotere, aantrekkelijke internationale beurzen of je richt op kleinere, meer gespecialiseerde beurzen, we kunnen je helpen om je evenementervaring doeltreffend en onvergetelijk te maken. We hebben veel ervaring in het begeleiden van klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je expositieruimte kunnen ontwerpen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een belangrijk branche-evenement of een beperkte, specifieke conferentie, we benutten elke beurs met dezelfde passie en aandacht voor detail. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinst mogelijke exposities spannende en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de geoptimaliseerde zichtbaarheid, zeer uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de presentatie als onze efficiënte dienstverlening verwerft u een hoger rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u gelijkertijd kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR GELD (EN HELP HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND IN TE RICHTEN…  
MAAR IEDERE KEER GEBRUIK MAKEND VAN DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCL O.A.​

=> Beurswand Ontwerp en Design van uw Prints
=> Montage
=> Vervoer
=> Inrichting / Overige Benodigdheden
=> Premium LED Verlichting

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Oudewater voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend in Oudewater

✅ Vraag direct uw beursstand Offerte in Oudewater aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw standbouw offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Ontvang binnen enkele uren een Offerte in Oudewater voor een Beursstand in uw mailbox ★ 100% Vrijblijvend

✅ Vraag direct uw beursstand Offerte in Oudewater aan ✅ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

U kunt bij ons diverse soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het gewilde niveau van onze dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een geslaagde beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top