beurswand-logo

Standbouw Offerte

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK GELEVERD!

Vraag hier vrijblijvend een  Standbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Rijnsburg, Valkenburg, Katwijk, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp, Voorhout, Zoeterwoude, Sassenheim, Zevenhuizen.

BEKIJK ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl vormen we de essentiële brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw vertrouwde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond plaatsen en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar integrale stands, veranderlijke stands, etage stands of unieke stands, ons team van ervaren professionals creëert ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van uitmuntendheid en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw merk voorop, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we creëren. Laat ons jouw innovatieve visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder exhibitie stand bijzonder moet zijn, een directe reflectie van het merk dat het vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een ruime exhibitie stand die indruk maakt of een kleine maar creatieve exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een intensief begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met passie, precisie en professionaliteit.

Het proces van ontwikkeling van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste vakkundige advies tot het oogstrelende ontwerp, we assisteren je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het uitmuntende resultaat. Ons ervaren team van ontwerpers streeft ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je merk weerspiegelen, maar ook je bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de realisatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze competente experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een hedendaags, gestroomlijnd ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij zijn overtuigd dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot implementatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook advies op maat. Onze deskundigen denken zorgvuldig graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de cruciale doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een presentatiestand zorgvuldig ontworpen die naadloos past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom bouwen wij alle stand designs met eersteklas materialen en volgens de meest recente technieken. Hierbij maken wij gebruik van efficiënte stand designs, die ervoor zorgen dat jouw echte {} opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening mee gehouden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstands, zodat jij altijd de laatste en super effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je betaalbare beursstands op maat leasen. Wij bieden diverse basis stands met concurrerende tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw wensen en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een concept op maat, waarbij de beursstand geheel naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand ideaal past bij jouw bedrijf, budget en unieke uitstraling.

Over ons

Bouwend op een robuuste basis van vele jaren ervaring, zijn we al vele jaren actief in de interessante wereld van en expositieontwerp. In deze periode hebben we een scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot internationale beurzen. Met dat , onze expertise en ons van de voortdurend veranderende aard van . We zijn trots op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben , die bijzonder zijn in hun en impact. Met dank aan ons en de waardevolle ervaring die we over de jaren hebben verworven, zijn we gekwalificeerd om de wensen en doelen van onze gewaardeerde klanten om te transformeren in tastbare en doeltreffende tentoonstellingsontwerpen. We verwachten nog vele toekomstige jaren van geslaagde samenwerking met onze cliënten.

123-standbouw.nl is jouw loyale partner voor standbouw, met een brede ervaring in zowel nationale als internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is volledig gericht op jouw noden en verlangens. Of je nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en comfort, of een gepersonaliseerde stand die je merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om je visie tot leven te brengen. Ons doel is om een innovatieve kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en innovatie combineren met realistische overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn eerlijk over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met u om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook waardevol. Van reklame tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om je merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke beursstand een reflectie is van je merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, uniek en memorabel te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een effectieve expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de juiste verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je bijzondere stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de ideale locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je enthousiaste publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de verfijnde esthetiek van je stand verbetert of heldere verlichting om de aandacht van voorname voorbijgangers te trekken, ons professionele team heeft de kennis en ervaring om jouw visie te realiseren. Verlichting is meer dan een klein detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de indrukwekkende ervaring van je bezoekers kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

0 %
KOSTENBESPARING
0 +
KLANTEN
0
JAAR EXPERTISE
0 %
ONTZORGING

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze uitgebreide ervaring en het feit dat we alle disciplines bezitten, bevrijden ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit maakt ons niet alleen in staat om vlot en doeltreffend te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je het hele werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je bedrijf en producten op de beste manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw vaste partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van excellentie en klantbevrediging streven.

Bij ons bedrijf zijn we blij op ons staf. Een groep passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun onvermoeibare commitment aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van designers tot monteurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en overeenkomt met de bijzondere behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst warm team dat gelooft in het creëren van een uplifting en hulpvaardige werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gemotiveerd en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met ons bedrijf kies je voor een maatje waarbij elk uitstekend teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, samen als één gemotiveerd team.

123-standbouw.nl is er trots op om een open en collaboratief ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We geloven dat elke effectieve expositieruimte begint met een grondig begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om jouw gedachten te absorberen, je merk te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze verregaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we strak met jou om een stand te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een vlekkeloze, zonder zorgen ervaring van concept tot installatie dankzij onze 15+ jaar ervaring. Als jouw vertrouwde partner voor standbouw, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces op maat gemaakt is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van deskundige professionals en onze onwankelbare toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de ideale partner is die je nodig hebt om je merk te laten uitblinken op beurzen.

Oegstgeest Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Koop of Huur Standbouw Prijsindicatie in Oegstgeest aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

Prijsopgave Aanvragen: De Cruciale Stap naar Jouw Hoogwaardige Standbouw

Ben je klaar om je boeiende beurservaring naar een hoger niveau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een duidelijke offerte voor je, afgestemd op je individuele behoeften en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een prijs zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een onvergetelijk succes te maken.

Standbouw Offerte in Oegstgeest

We bieden u altijd maatwerk op basis van uw eisen. U kunt zelfs kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

De hier genoemde prijzen geven een beeld, u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel grote als kleine organisaties. Met ons systeem heeft u ultieme flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt gebruiken hebben wij steeds een oplossing voor uw noden en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben zeker ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel in Europa als wereldwijd.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende (Europese) locaties deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste ervaren standbouw specialist voor u. Door ons modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem snel contact met ons op over de opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die stands voor beurzen leveren. De meeste gebieden hebben regionale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs over de grenzen heen. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor modulaire standbouw, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in iedere gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprint textiel of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, televisies, rekken, balies en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, zitplaatsen, verlichting en dergelijken.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standontwerp. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is deskundig in de verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beurswand, stand design en inrichting en zaken als transport, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatie en randzaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u snel en eenvoudig van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Synergie tussen Publiciteit en Expositieopbouw.
Evenementen zijn een belangrijk aspect van het bedrijfsleven en een van de meest nuttige manieren om met je doelgroep in contact te komen. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van beurzen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, je klantenbestand uit te breiden en je zakelijke relaties te versterken. Of je nu deelneemt aan grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je expositie ervaring succesvol en memorabel te maken. We hebben jarenlange ervaring in het werken met klanten op een veelvoud aan evenementen, en we weten hoe we je opvallende stand kunnen opbouwen om de beste impact te hebben. Of je nu op zoek bent naar een expositie ruimte voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benutten elke tentoonstelling met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je kant, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen leuke en lonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW OPVALLENDE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE STANDS

Door de zichtbaarheid, extreem professionele uitstraling en flexibiliteit in zowel de presentatie als onze betrouwbare dienstverlening bereikt u een aanzienlijk rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten bespaart.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSSTAND IEDERE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET DEZELFDE ONDERDELEN !!

EVENTUEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Montage en Demontage
=> Professionele Vervoer Service
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Oegstgeest Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Koop of Huur Standbouw Prijsindicatie in Oegstgeest aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen in Oegstgeest

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor een beursopstelling in Oegstgeest in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek de opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Oegstgeest Op zoek naar een Standontwerp? - Online uw Koop of Huur Standbouw Prijsindicatie in Oegstgeest aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en binnen enkele uren in uw mailbox ontvangen

Standbouw Nodig? ✅ Ontvang binnen enkele uren een Prijsindicatie voor een beursopstelling in Oegstgeest in uw mailbox ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons verschillende soorten beursstands huren.
Kies hierbij het gewenste niveau van onze hoogwaardige dienstverlening op basis van uw financiën.
Dat garandeert een slagende beursdeelname met ons als toegewijde medewerker.

Scroll to Top