beurswand-logo

Standbouw bedrijf Prijsopgave

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Ontvang Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN 7 DAGEN OP LOCATIE GELEVERD!

Vraag hier een  Stanbouw Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Westmaas, Maasdam, Puttershoek, Rhoon, Barendrecht, Strijen, Middelsluis, Numansdorp, Poortugaal, Zwijndrecht.

ERVAAR ONS GERESPECTEERDE BEDRIJF ALS JOUW BETROUWBARE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl dienen als we de inspirerende brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de prominente voorgrond steken en je publiek interesseren. Of je nu op zoek bent naar volledige stands, veranderlijke stands, etage stands of speciale stands, ons team van deskundige professionals ontwerpt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen, van geavanceerde alluminium stands tot eco-vriendelijke stands die zowel milieuvriendelijk als markant zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht de complexiteit van het boeiende project. Bij ons staat jouw merk op de eerste plaats, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we ontwikkelen. Laat ons jouw dynamische visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder exhibitie stand speciaal moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke exhibitie stand die indruk maakt of een maar originele exhibitie stand die aanspreekt, we maken het voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de exhibitie stand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een grondig begrip van jouw merk, maken we ieder exhibitie stand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons grootste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw exhibitie stand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van vervaardiging van jouw professionele beursstand bij 123-standbouw.nl is een gecoördineerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste deskundige advies tot het ontwerp, we begeleiden je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met het superieure resultaat. Ons professionele team van ontwerpers probeert ernaar om nieuwe ontwerpen te creëren die niet alleen je unieke merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het inspirerende ontwerp tot de implementatie, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze bekwame experts. Of je nu een inspirerend ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een actueel, efficiënt ontwerp dat een blijvende indruk achterlaat, we zetten je visie om in feit. Wij zijn van mening dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van ontwerp tot uitvoering. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

Onze onderneming biedt niet alleen beursstands op maat, maar wij geven ook begeleiding op maat. Onze specialisten denken enthousiast graag met je mee over de beste oplossing voor jouw beursaanwezigheid. Hierbij wordt gekeken naar de doelstellingen van jouw organisatie, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand ontworpen die naadloos past bij jouw organisatie en doelstellingen.

Bij 123-standbouw.nl staat ook de uitstekendheid hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle stand designs met eersteklas materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van effectieve stand designs, die ervoor zorgen dat jouw absolute {} opmerkelijk is tussen de rest van de stands op de beurs. Hierbij wordt rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de nieuwste en meest effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je economische creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden verschillende basis stands met competitieve tarieven aan, die volledig aan te passen zijn naar jouw voorkeuren en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een uniek concept op maat, waarbij de beursstand helemaal naar jouw wensen wordt vormgegeven. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand perfect past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Meer Over ons bedrijf

Bouwend op een solide basis van ervaring, zijn we al langdurig actief in de wereld van standbouw en beursontwerp. In hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, van kleinschalige en gezellige exposities tot internationale beurzen. Met dat , vergroot onze en ons begrijpen van de voortdurend veranderende aard van beurzen. We zijn trots op de productieve jaren van mooie projecten die we hebben gerealiseerd, die elk speciaal zijn in hun en invloed. Dankzij ons professionalisme en de nuttige ervaring die we in de loop der jaren hebben verworven, zijn we bekwaam om de en doelen van onze opdrachtgevers om te in concrete en tentoonstellingsontwerpen. We kijken uit naar nog veel meer jaren van vruchtbare samenwerking met onze klanten.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een rijke ervaring in zowel nationale als overzeese standbouw. Onze dienstverlening in standbouw is volledig gericht op jouw noden en verlangens. Of jij nu op zoek bent naar een verstelbaar standbouw concept voor aanpasbaarheid en comfort, of een gepersonaliseerde en unieke stand die jouw merk echt onderscheidt, we hebben de vaardigheid om jouw inspirerende visie tot leven te brengen. Ons doel is om een frisse kijk op standbouw te bieden, waarbij we originaliteit en innovatie combineren met praktische overwegingen zoals budget en tijdlijn. We zijn open over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen esthetisch verantwoord is, maar ook economisch. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles in huis om jouw merk opmerkelijk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een reflectie is van jouw merk, en daarom streven we ernaar om elke stand die we bouwen, uniek en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een belangrijke rol bij het opzetten van een effectieve expositieplek. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een goede en een verbazingwekkende presentatie. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je unieke stand volledig te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de geweldige locatie van de stand. Maar verlichting gaat dieper dan alleen maar pure zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten uitlichten en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de elegante esthetiek van je stand verbetert of felle verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je ideeën te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een fundamenteel element dat je expositieruimte kan transformeren en de unieke beleving van je publiek kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

Onze eigen aanzienlijke ervaring en het gegeven dat we alle disciplines bezitten, maken ons in staat om allerlei soorten uitdaging aan te gaan en creatieve oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het voeren van open lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je werkzaamheden. Onze directe aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het meest cruciaal is: het laten zien van je bedrijf en artikelen op de meest effectieve manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als jouw betrokken partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar de top van kwaliteit en klantbevrediging streven.

Bij 123-standbouw.nl zijn we heel erg verheugd op ons bekwaam team. Een team enthousiaste professionals die hun passie voor beursstandbouw en hun onverzettelijke toewijding aan klantenservice naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt nauw samen, van briljante designers tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke stand die we bouwen voldoet de top kwaliteitsstandaarden en beantwoordt aan de speciale behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een zeer gezellig team dat gelooft in het creëren van een uplifting en behulpzame werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en toegewijde team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw.nl kies je voor een metgezel waarbij elk teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, gezamenlijk als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er om een helder en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw expositieruimte. We dat elke effectieve expositieruimte begint met een begrip van de behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met je beursstand. Daarna brengen we onze uitmuntende expertise in stand design in het spel, en werken we close met jou om een expositieruimte te creëren die jouw handelsmerk op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We garanderen een naadloze, stressvrije ervaring van design tot flawless installatie dankzij onze uitgebreide 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen hoogwaardige, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces aangepast is op jouw unique behoeften en doelstellingen. Met ons team van ervaren professionals en onze vaste toewijding aan superioriteit, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten opvallen op imponerende beurzen.

Standbouw Offerte in Mijnsheerenland ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsindicatie voor uw standbouw per email ★ 100% Vrijblijvend

Offerte Verzoek: De Essentiële Stap naar Jouw Professionele Standbouw

Ben je klaar om je beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een heldere offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je groeiende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een eerlijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een enorm succes te maken.

Standbouw bedrijf Prijsopgave in Mijnsheerenland

We bieden altijd maatwerk op basis van uw functionele wensen. U kunt zelfs gaan voor:
een complete beursstand, extra aanvullende diensten zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze kosten geven een beeld, maar u krijgt altijd persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het ondersteunen van beursdeelnames van zowel omvangrijke als kleine organisaties. Met ons modulaire systeem heeft u optimale flexibiliteit. Doordat u onze beursstands kunt hebben wij een voordelige oplossing voor uw en verlangens"

Visuals Frames

FAQ

Wij hebben uiteraard uitgebreide ervaring met het leveren van  beursstands in het buitenland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Zeker als u jaarlijks aan meerdere beurzen in verschillende landen deelneemt zijn wij de juiste flexibele standbouw specialist voor u. Door ons modulaire standbouw systeem kunt u – met dezelfde onderdelen – zelfs iedere keer een andere beurswand, in afmetingen en ontwerp, bouwen.

Neem snel contact met ons op over alle opties. Wij helpen u graag verder!

Er zijn veel standbouw bedrijven die beursstands leveren. De meeste regio’s hebben plaatselijke standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in mogelijke vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met geprinte stoffen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals belichting, tv-schermen, legplanken, recepties en deuropeningen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals meubels, stoelen, lichtbronnen en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de complete verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand, ontwerp van uw beursstand en configuratie en zaken als verplaatsing, montage en demontage van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel inspanning. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de aandacht die een standbouwer op de organisatorische en additionele aspecten van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u vlot en simpel van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
De Samenwerking tussen Adverteren en Standbouw.
Beurzen zijn een cruciaal aspect van het commerciële landschap en een van de meest effectieve manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de potentieel van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je dominante merk te versterken, nieuwe veelbelovende business te genereren en je uitgebreide netwerk uit te breiden. Of je je nu inschrijft voor grotere, mondiale tentoonstellingen of je je inzet voor kleinere, meer uitgekiende beurzen, we kunnen je ondersteunen bij het maken van je beurservaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben een schat aan ervaring in het werken met klanten op een diversiteit aan tentoonstellingen, en we weten hoe we je booth kunnen ontwerpen om het beste resultaat te bereiken. Of je je nu voorbereidt op een booth voor een grote vakbeurs of een intieme, gespecialiseerde bijeenkomst, we pakken ieder evenement met hetzelfde enthousiasme en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zijde, worden zelfs de kleinste boeiende beurzen leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE EFFECTIVITEIT VAN UW BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE BEURSSTANDS

Door de verbeterde zichtbaarheid, zeer professionele uitstraling en vastberaden flexibiliteit in zowel de beursstand als onze uitgebreide dienstverlening behaalt u een rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u tegelijk kosten vermindert.

HUUR OF KOOP UW BEURSWAND

BESPAAR KOSTEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR DE BEURSWAND ELKE BEURS ANDERS OP TE BOUWEN…  
MAAR WEL IEDERE KEER MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL VOORZIEN VAN BIJVOORBEELD​

=> Beurswand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Vervoer Service
=> Inrichting / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Standbouw Offerte in Mijnsheerenland ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsindicatie voor uw standbouw per email ★ 100% Vrijblijvend in Mijnsheerenland

Op zoek naar een Standbouwer in Mijnsheerenland? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Mijnsheerenland per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beursstand offerte aan en ontdek alle opties die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Standbouw Offerte in Mijnsheerenland ontvangen? Binnen enkele uren een Prijsindicatie voor uw standbouw per email ★ 100% Vrijblijvend

Op zoek naar een Standbouwer in Mijnsheerenland? ✅ Krijg binnen enkele uren een Prijsindicatie voor standontwerp in Mijnsheerenland per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons diverse soorten aantrekkelijke beursstands gebruiken.
Kies hierbij het verlangde niveau van onze uitstekende dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een succesvolle beursdeelname met ons als betrouwbare medewerker.

Scroll to Top