beurswand-logo

Beursstand Prijsopgaven

Uw professionele strategische flexibele ervaren
Standbouwer

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

Vraag hier een  Stand Offerte aan voor bijvoorbeeld locatie Dokkum, Stiens, Zevenhuizen, Kollum, Hoorn, Burgum, Buitenpost, Franeker, Halfweg, Winsum.

BEKIJK ONS BEDRIJF ALS JOUW VEILIGE NEDERLANDSE STANDBOUWER

Bij 123-standbouw.nl zijn we de brug tussen jouw merk en de bezoeker. Als jouw toegewijde Nederlandse standbouwer zijn we gespecialiseerd in de bouw van stands die je merk op de voorgrond zetten en je publiek verbinden. Of je nu op zoek bent naar totale stands, modulaire stands, verhoogde etage stands of speciale stands, ons team van ervaren professionals maakt ze op maat voor je. We hebben een breed scala aan geweldige opties om uit te kiezen, van vooruitstrevende alluminium stands tot stands die zowel milieuvriendelijk als in het oog springend zijn. Met onze ongeëvenaarde standaard verzekeren we je van kwaliteit en zekerheid, ongeacht de complexiteit van het project. Bij ons staat jouw indrukwekkende merk centraal, en dat wordt weerspiegeld in de stands die we bouwen. Sta ons jouw inspirerende visie tot leven brengen.

Bij 123-standbouw.nl zijn van mening we dat ieder expositiestand moet zijn, een directe reflectie van het merk dat deze vertegenwoordigt. Of je nu zoekt naar een omvangrijke expositiestand die indruk maakt of een kleine maar originele expositiestand die aanspreekt, we maken die voor je. Elk detail wordt nauwkeurig doordacht om de expositiestand perfect te laten aansluiten bij jouw bedrijfsidentiteit. Met een goed oog voor ontwerp en een begrip van jouw merk, maken we ieder expositiestand exact volgens de specificaties en wensen van onze klanten. Jouw tevredenheid is ons belangrijkste succes, en daarom streven we er bij elk project naar om je verwachtingen te overtreffen. Jouw expositiestand wordt door ons ontworpen en gebouwd met enthousiasme, precisie en professionaliteit.

Het proces van realisatie van jouw beursstand bij 123-standbouw.nl is een georganiseerde inspanning van begin tot eind. Van het eerste professionele advies tot het indrukwekkende ontwerp, we ondersteunen je door elk aspect om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met het resultaat. Ons deskundige team van ontwerpers ziet het als doel ernaar om vernieuwende ontwerpen te creëren die niet alleen je opvallende merk weerspiegelen, maar ook je aandachtige bezoekers aantrekken. Elke stap van het proces, van het ontwerp tot de uitvoering, wordt precies gepland en uitgevoerd door onze capabele experts. Of je nu een aantrekkelijk ontwerp zoekt dat je merkwaarden belichaamt of een modern, gestructureerd ontwerp dat een onvergetelijke indruk achterlaat, we zetten je visie om in werkelijkheid. Wij denken dat goede communicatie de sleutel is tot succes, en daarom zorgen we ervoor dat je betrokken bij elke stap, van intrigerend ontwerp tot realisatie. Met 123-standbouw.nl wordt jouw beursstand precies zoals jij dat voor ogen hebt.

123-standbouw.nl biedt niet alleen display stands op maat, maar wij geven ook raad op maat. Onze specialisten denken enthousiast graag met je mee over de optimale oplossing voor jouw beursdeelname. Hierbij wordt gekeken naar de belangrijke doelstellingen van jouw firma, de beurs waar je aan deelneemt en de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis van deze informatie wordt een tentoonstellingsstand ontworpen die naadloos past bij jouw firma en doelstellingen.

Bij Ons bedrijf staat ook de betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel. Daarom opzetten wij alle beursstands met eersteklas materialen en volgens de nieuwste technieken. Hierbij maken wij gebruik van slagvaardige stand designs, die ervoor zorgen dat jouw absolute aandachtstrekker opvalt tussen de andere stands op de beurs. Hierbij wordt in overweging genomen met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van beursstand ontwerpen, zodat jij altijd de nieuwste en zeer effectieve stand designs hebt.

Bij 123-standbouw.nl kun je aantrekkelijke creatieve beursstands op maat leasen. Wij bieden verschillende stijlvolle basis stands met concurrerende tarieven aan, die geheel aan te passen zijn naar jouw vereisten en doelstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een persoonlijk concept op maat, waarbij de beursstand volledig naar jouw wensen wordt gemaakt. Kortom, bij ons kun je kiezen uit meerdere materialen, opties en afwerkingen, zodat de beursstand naadloos past bij jouw succesvolle bedrijf, budget en uitstraling.

Over ons bedrijf

Gebaseerd op een robuuste basis van ervaring, zijn we al heel lang actief in de boeiende wereld van standbouw en standontwerp. In deze periode hebben we een ruim scala aan projecten uitgevoerd, van en intieme exposities tot internationale beurzen. Met elk jaar dat wegglipt, groeit onze kennis en ons begrijpen van de aard van tentoonstellingen. We zijn blij op de jaren van prachtige projecten die we hebben gerealiseerd, die ieder speciaal zijn in hun uitvoering en impact. Door ons meesterschap en de nuttige ervaring die we over de jaren hebben verworven, zijn we in staat om de wensen en objectieven van onze belangrijke klanten om te in en efficiënte beursontwerpen. We nog veel meer jaren van succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

123-standbouw.nl is jouw toegewijde en betrouwbare partner voor standbouw, met een uitgebreide ervaring in zowel internationale standbouw. Onze ondersteuning in standbouw is geheel gericht op jouw vereisten en voorkeuren. Of jij nu op zoek bent naar een modulair standbouw concept voor beweeglijkheid en gemak, of een gepersonaliseerde en unieke stand die uw merk echt onderscheidt, we hebben de kennis om uw visie tot leven te brengen. Ons doel is om een vernieuwende kijk op standbouw te bieden, waarbij we creativiteit en modernisering combineren met haalbare overwegingen zoals budget en tijdschema. We zijn transparant over de kosten voor standbouw en werken intensief samen met jou om een stand te ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook economisch. Van publiciteit tot standbouw, we hebben alles wat nodig is in huis om uw merk op de kaart te zetten. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat elke stand een weerspiegeling is van uw merk, en daarom streven we ernaar om elke indrukwekkende stand die we bouwen, bijzonder en gedenkwaardig te maken.

Verlichting speelt een essentiële rol bij het opzetten van een slagvaardige beursstand. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we dat de correcte verlichting het verschil kan maken tussen een acceptabele en een geweldige tentoonstelling. We kijken zorgvuldig naar de hoeveelheid verlichting die nodig is om je sfeervolle stand optimaal te belichten, rekening houdend met de omvang, het ontwerp en de perfecte locatie van de stand. Maar verlichting gaat verder dan alleen maar zuivere zichtbaarheid. Het kan de betoverende sfeer van je stand bepalen, je producten of diensten onderstrepen en zelfs de interactie met je geïnteresseerde publiek beïnvloeden. Of je nu een subtiel verlichtingsplan nodig hebt dat de stijlvolle esthetiek van je stand complementeert of heldere verlichting om de aandacht van interessante voorbijgangers te trekken, ons deskundige team heeft de kennis en ervaring om je concept te realiseren. Verlichting is meer dan een onbeduidend detail, het is een essentieel element dat je beursstand kan transformeren en de unieke ervaring van je gasten kan versterken.

ONZE KRACHT IN CIJFERS

KOSTENBESPARING
0 %
KLANTEN
0 +
JAAR EXPERTISE
0
ONTZORGING
0 %

Modulaire Dienstverlening

Doe het zelf

U huurt of koopt uw beursstand bijvoorbeeld via onze configurator en vervoert en bouwt de beursstand zelf. 

Doordat u de beursstand van uw keuze zelf transporteert heeft u ook een professionele modulaire beursstand met een beperkt budget.

 • Frames
 • Visuals
 • Balie
 • Televisie(s)
 • Visual Design
 • Transport

Wij doen het voor je

De meeste van onze klanten kiezen voor deze optie. Onze specialisten ontzorgen u door uw beursstand voor u te ontwerpen, te transporteren en te bouwen.

U heeft ruime mogelijkheden voor de beursstand inrichting en  extra accessoires. 

 • Frames
 • Visuals
 • Vloer
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw
 • Meubels
 • Pantries
 • LED Frames
 • Gebogen Frames
 • Bar
 • Stand Ontwerp
 • Projectmanagement

Maatwerk

Wilt u een volledige professionele beursstand met alle vrijheid deze zelf samen te stellen en in te richten? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Wij kunnen grote beursstands (internationaal) leveren, bouwen, andere leveranciers managen en nog veel meer.

 • Frames
 • Gebogen Frames
 • LED Frames
 • Visuals
 • Vloer (verhoogd)
 • Televisie(s)
 • Balie
 • Pantries
 • Werkplekken
 • Multi Media
 • Visual Design
 • Transport
 • Op- en Afbouw

Management

 • Gehele Project
 • Leveranciers
 • Plafond Trussen
 • Meubels
 • Bar
 • Video Wall

De langdurige ervaring en het gegeven dat we alle disciplines in huis hebben, stellen ons in staat om elke uitdaging aan te gaan en unieke oplossingen te bieden die aan je eigen behoeften voldoen. Bij 123-standbouw.nl geloven we in het onderhouden van directe lijnen met onze klanten, wat betekent dat je altijd direct contact hebt met de mensen die aan je onderneming werken. Dit stelt ons niet alleen in staat om prompt en effectief te reageren op eventuele wijzigingen of verzoeken, maar dit betekent ook dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je project. Onze hands-on aanpak betekent dat we je iedere werk uit handen kunnen nemen, van het primaire ontwerp tot de eind installatie, zodat jij je kunt concentreren op wat het essentieelst is: het presenteren van je bedrijf en artikelen op de meest optimale manier mogelijk. Met 123-standbouw.nl als je eigen toegewijde partner voor standbouw op beurzen, kun je erop vertrouwen dat we altijd naar het hoogste niveau van excellentie en klantgeluk streven.

Bij 123-standbouw zijn we enorm trots op ons ervaren staf. Een verzameling passievolle professionals die hun passie voor standbouw en hun onverzettelijke toewijding aan klantbelang naar elke taak brengen die ze ondernemen. Ons team werkt strak samen, van creatieve geesten tot installateurs, om ervoor te zorgen dat elke indrukwekkende stand die we bouwen voldoet aan de beste kwaliteitsstandaarden en voldoet aan de unieke behoeften van onze klanten. Maar naast professionals zijn we ook een uiterst warm team dat gelooft in het creëren van een uplifting en ondersteunende werkomgeving. We zijn ervan overtuigd dat het werken met een gedreven en betrokken team het verschil maakt voor onze klanten. Met 123-standbouw kies je voor een metgezel waarbij elk bekwaam teamlid meewerkt aan jouw groot succes. Je succes is ons succes, en daar zwoegen we elke dag aan, samen als één gedreven team.

123-standbouw.nl is er trots op om een transparant en gezamenlijk ontwerpproces te bieden voor jouw beursstand. We denken dat elke briljante beursstand begint met een volledig begrip van de individuele behoeften en doelstellingen van onze klant. Dit betekent dat we de tijd nemen om , jouw brand te vatten en te ontdekken wat je hoopt te bereiken met jouw expositieruimte. Daarna brengen we onze diepgaande expertise in standontwerp in het spel, en werken we close met jou om een stand te creëren die je brand op de allerbeste manier vertegenwoordigt.

We verzekeren een naadloze, stressvrije ervaring van design tot installatie dankzij onze lange 15+ jaar ervaring. Als jouw betrouwbare partner voor standconstructie, leveren we niet alleen eersteklas, op maat gemaakte stands, maar zorgen we er ook voor dat elke stap van het proces afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Met ons team van bevoegde professionals en onze onwankelbare toewijding aan excellentie, kun je erop vertrouwen dat 123-standbouw.nl de noodzakelijke partner is die je nodig hebt om je merk te laten blinken op imponerende beurzen.

Buren Standbouw Nodig? - Online uw Koop of Huur Beursstand Prijsindicatie in Buren aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

Offerte Aanvragen: De Essentiële Stap naar Jouw Kwalitatieve Standbouw

Ben je klaar om je imponerende beurservaring naar een nieuw plateau te tillen met 123-standbouw.nl? We maken graag een transparante offerte voor je, afgestemd op je specifieke wensen en budget. Onze offertes zijn volledig vrijblijvend, dus je hebt alle vrijheid om te beslissen wat het beste voor je opkomende bedrijf is. Met 123-standbouw.nl heb je de zekerheid van een redelijke prijs zonder vervelende verborgen kosten. Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om van je volgende beurs een groots succes te maken.

Beursstand Prijsopgaven in Buren

We bieden u altijd maatwerk ingericht op uw functionele wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de stand… of zelfs volledige inrichting en accessoires!

Deze prijzen zijn indicatief, maar u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

"Wij hebben ervaring in het begeleiden van beursdeelnames van zowel omvangrijke als verfijnde organisaties. Met ons flexibele systeem heeft u flexibiliteit. Doordat u onze professionele beursstands kunt huren hebben wij continu een voordelige oplossing voor uw en desires"

Visuals Frames

VEEL GESTELDE VRAGEN & FAQ

Wij hebben inderdaad zeer ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen in het buitenland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Ook als u per jaar aan meerdere beurzen in verschillende werelddelen deelneemt zijn wij bij uitstek de juiste flexibele standbouwer voor u. Door ons innovatieve modulaire aluminium standbouw systeem kunt u – met dezelfde componenten – zelfs iedere keer een andere beursstand, in afmetingen en ontwerp, realiseren.

Neem svp contact met ons op over alle mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Er zijn veel standbouwers die beursopstellingen leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook door heel Nederland en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren van een beursstand of het kopen ervan per organisatie.

Wij leveren offertes voor bouw van modulaire stands, dat betekent dat de beursstand eenvoudig opgezet en afgebouwd kan worden. De beursstand bestaat uit frames die te koppelen zijn, waardoor ze in elke gewenste vorm opgebouwd kunnen worden. Daarna wordt de beursstand afgewerkt met textiel bedrukt met afbeeldingen of plaatmateriaal. In de volgende stap worden beursstand accessoires toegevoegd, zoals lampen, tv-schermen, legplanken, toonbanken en ingangen.

Tenslotte wordt de gewenste beursstand inrichting gekozen, zoals tafelbladen, zitplaatsen, verlichting en andere benodigdheden.
Door hier een aanvraag voor standbouw offerte op te vragen krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen van  standbouw. De ontvangen offerte kunt u dan weer vergelijken met andere aanbieders. Maar kijk niet alleen naar de prijs van de beursstand (hoewel die bij ons laag is!), kijk ook naar het systeem dat geleverd wordt, de aanvullende diensten, levervoorwaarden en of u echt ontzorgd kunt worden bij – de voorbereiding van – uw beursdeelname.

Een beursstand bedrijf is gespecialiseerd in de volledige verzorging van uw participatie in tentoonstellingen. U kunt natuurlijk ook zelf uw standplaats, beursstand, ontwerp van uw beursstand en inrichting en zaken als vervoer, installatie en ontmanteling van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Door de focus die een standbouwer op de logistieke en bijkomende zaken van beursdeelnames heeft zijn zij in staat sneller, effectiever en beter uw beursorganisatie te regelen. Daardoor bespaart u – ondanks de standbouwer prijs – veelal kosten door hen in te zetten voor uw beursdeelname.

Huur-beursstand.nl voorziet u efficiënt en probleemloos van een offerte voor uw beursstand inclusief een prijsopgave voor alle overige randzaken, zoals het beursstand ontwerp en standinrichting die u wenst, alsmede de aanvullende diensten die bij uw beursdeelname komen kijken.

Eenvoudiger en effectiever kan niet!

Uw ervaren professionele strategische flexibele
partner bij beursdeelname

beursstand-trade-show-display-08.jpg
Advies bij beursdeelname

Wij adviseren over beursdeelname.

Project Management

We beheren uw project graag.

Realisatie beursstand

Wij realiseren graag uw beursstand.

Beursstand kopen
Beursstand huren
Huur & Koop Combinatie
Het Samenspel tussen Reclame en Expositieopbouw.
Beurzen zijn een essentieel deel van het commerciële landschap en een van de beste manieren om je publiek aan te spreken. Bij 123-standbouw.nl begrijpen we de invloed van evenementen en hoe ze kunnen helpen om je merkidentiteit te verbeteren, nieuwe potentiële business te genereren en je connecties te verbeteren. Of je nu deelneemt aan grotere, boeiende internationale beurzen of je richt op kleinschalige, gespecialiseerde exposities, we kunnen je assisteren in het creëren van je evenementervaring productief en herinneringswaardig te maken. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten op een breed scala van beurzen, en we weten hoe we je booth kunnen ontwerpen om de meeste aandacht te trekken. Of je je nu voorbereidt op een stand voor een grote vakbeurs of een kleinschalige, niche bijeenkomst, we benaderen elke beurs met dezelfde passie en nauwkeurigheid. Met 123-standbouw.nl aan je zij, worden zelfs de kleinste aantrekkelijke beurzen leuke en belonende ervaringen.

– Lennart Keizer – CEO

VERHOOG DE PRESTATIES VAN UW UNIEKE BEURS
MET 65% DANKZIJ ONZE PRESENTATIES

Door de verhoogde zichtbaarheid, zeer gerenommeerde uitstraling en flexibiliteit in zowel de beursstand als onze uitgebreide dienstverlening u een groter rendement uit uw beursdeelname. Terwijl u kosten reduceert.

HUUR OF KOOP UW BEURSSTAND

BESPAAR INVESTERINGEN (EN ONDERSTEUN HET MILIEU) DOOR UW BEURSSTAND ELKE BEURS VERSCHILLEND TE ONTWERPEN…  
MAAR WEL STEEDS MET PRECIES DEZELFDE ONDERDELEN !!

OPTIONEEL GELEVERD INCLUSIEF BIJVOORBEELD​

=> Beursstand Ontwerp en Visual Design
=> Op- en Afbouw
=> Professionele Transport
=> Meubels / Accessoires
=> Premium LED Verlichting

Buren Standbouw Nodig? - Online uw Koop of Huur Beursstand Prijsindicatie in Buren aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen in Buren

Een Buren Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursinrichting per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als medewerker.

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die mogelijk zijn.

Het systeem gaat met gemak 10 jaar mee en afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u extra losse delen bij kopen of huren. U bent optimaal flexibel en het verlaagt de kosten voor uw beursdeelname aanzienlijk.

U heeft de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren, maar we raden u altijd aan om een ontwerp door Beurswand.nl te laten ontwerpen. Zo weet u zeker dat het ontwerp van de beursstand er van veraf en van dichtbij optimaal uitziet.

Onze ontwerpers weten precies waar ze rekening mee moeten houden als het gaat om het ontwerpen van beursstands. 

Ieder frame exact op maat. Ieder gat exact op de juiste positie en met de juiste diameter. De productie van onze frames is precisiewerk. Hier houden we van en hier zijn we trots op. Ons uiterst geavanceerde en computergestuurde machinepark werkt nauwkeurig en efficiënt. Echter, we laten niets aan het toeval over. Ieder framedeel wordt afzonderlijk gecontroleerd en getest.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Doordat organisaties meerdere beurzen van dezelfde beursstand gebruik wilden kunnen maken is modulaire standbouw snel veel populairder geworden. Want een beursstand modulair bouwen is duurzaam, flexibel en bespaart veel kosten.

Doordat Beurswand.nl aluminium modulaire beursstands levert is zowel de productie als de herbruikbaarheid van onze beursstands veel milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld de nog steeds veel gebruikte houtbouw. Houtbouw beursstands worden slechts eenmaal gebruikt en worden daarna weggegooid.

Het gekapte hout voor een houtbouw beursstand wordt dus ook nog slechts eenmalig gebruikt. Dat is natuurlijk verre van ecologisch verantwoord. Voor de productie van modulaire standbouw gebruiken we alleen hoogwaardig aluminium, waardoor u de frames bij volgende beursdeelnames eenvoudig hergebruikt.

Buren Standbouw Nodig? - Online uw Koop of Huur Beursstand Prijsindicatie in Buren aanvragen ★ 100% Vrijblijvend en dezelfde dag per email ontvangen

Een Buren Standbouw Bedrijf Inschakelen? ✅ Ontvang dezelfde dag een Prijsindicatie voor beursinrichting per email ✅ 100% Vrijblijvend

U kunt bij ons soorten uitstekende beursstands gebruiken.
Kies hierbij het niveau van onze superieure dienstverlening op basis van uw budget.
Dat garandeert een beursdeelname met ons als medewerker.

Scroll to Top